Sal cf? daca zice rau il intrebi de ce si daca iti spune ajutal cu sfaturi fi langa el tot timpu.intreabal ce ai facut azi
Karyna despre orice subicet care vi se pare interesant, sau despre ce aveti in comun: muzica, filme, actori, arta. Putin simt al umorului nu ar strica: bancuri.glume sau poante, dar sa aiba bun gust.Jocuri cu intrebari gen: adevar sau provocare...
Si nu pot sa ies ca el afara si sa il vad chiar nu pot pentru ca am fost la aceeiasi sc cu el numai ca el acum a terminat a opta
Si prieteni suntem dar nu asa apropiati nici macar nu stiu nimic despre iubita lui
Buna Karyna! sa stii ca o astfel de problema am avut si eu cu un baiat de 18 ani.Nu avea prietena dar eu eram prea timida sa-i fi spus ceva concret, pe mess nu vorbeam decat despre ceea ce ne unea adica darul de a compune melodii pe langa buna si cf? si intr-o zi am inceputt o conversatie NORMAL EU! si buna cf? in fine el buna bine! si il intreb ce ai mai compus azi? si el zice da tu numai asta ma intrebi si eu zic da pentru ca numai asta stiu despre tine! la care el imi zice poti sa ma mai intrebi: ce ai mai facut azi? cum o mai duci? mai traiesti? cand ne vedem si noi la un suc ...nu numai o intrebare... dupa care am inceput sa il intreb astfel de chestii si usor usor ne-am apropiat si acum suntem impreuna. sper ca ti-am fost de ajutor! FUNDA? :*:*>