| fantasy01 a întrebat:

Am o problema! Imi place de un baiat de 16 ani! EL are iubita si mi-a zis ca putem fi doar buni prieteni! Eu sunt prea timida ca sa vb ca el pe mess pentru ca nu am idee ce sa vb ca el in afara de sall si cf.doar atat! cine imi zice si mie ce sa vb ca el pe mess?! dau fundita si voturi la toti

Dar nu vreau sa ma bag intre ei! vreau sa discutam ca prieteni pe mess! dar nu stiu ce sa vb ca el in afara de sall si cf
Si nu pot sa ies ca el afara si sa il vad chiar nu pot pentru ca am fost la aceeiasi sc cu el numai ca el acum a terminat a opta
Si prieteni suntem dar nu asa apropiati nici macar nu stiu nimic despre iubita lui doar de 5 zile suntem prieteni
si nu vreau sa ma bag un relatia lui, doar vreau sa stiu despre ce sa ceva ca el pe mess,

3 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Karyna,nu intentionam sa-ti raspund, am vazut ca fiecare a incercat sa-ti dea vreo idee, dar nimeni nu a incercat sa te previna.
Baiatul asta are prietena iar tu il stii doar de 5 zile.
Nu te gandesti cam de ce ar fi vrut el sa ramaneti prieteni foarte buni?
Nu-ti trece prin minte ca esti tinuta pe post de rezerva, pentru momentul in care se va desparti de prietena lui?
Ai putin grija...

| 3ly a răspuns:

Pai. de exxemplu. buna may cmf? km o mai duci? azi pe unde ai fost? pe ce data e ziua ta? ce zodie esti?
Apoi o sa inceapa si el sa vbeasca imi deschis. spune'i un secret nu prea mare pentru a observa ca ai incredere in el. va fi reciprocwinking sper ca te-am ajutat :*

| fantasy01 explică:

@ greece12 nu cred ca sunt tinuta post de rezerva pentru ca el e un baiat de treaba si mereu s-a purtat frumos cu fetele! eu vreau doar sa stiu ce pot discuta cu el pe mess