anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema. In tabara m-am dus cu prietena mea Andra (best friend) si ne asezam frumos pe 2 loc. din autobuz. Ea se aseaza la fereastra iar eu la geam. Paralel cu mine se aseaza Petru (cel mai ciudat baiat), dar am avut noroc ca s-a dus la geam. Langa el se aseaza Victor (baiatul p. care il plk). De cand l-am vazut prima oara si el p mine am simtit ca suntem ca fratii. ASA SHI A FOST. Cat era ziua de lunga vb cu el, radeam si multe altele. O data chiar l-a loat pe Petru de gat (a vrut sa ma violeze iar Victor l-a prins de gat cand vroia sa intre in camera). De atunci stau mereu cu el iar el cu mine si vb in autobuz si barfeam pe Petru. A fost cea mai buna tabara! Dar, Victor locuia in Bucuresti iar eu locuiam in Giurgiu si eu simteam ca ma prabusesc daca nu il vedeam, insa si acum e la fel. Cand inchid ochii mei, vad ochhii lui si nu pot rezista! Cred ca m-am indragostit nebuneste de el dar nu stiu cum sa il pot iar auzi sau iar vedea! Cand merg la bunica in vizita (ea locuieste in Bucuresti) ma rog mereu sa-l vad pe Victor. Nici pe mess nu mai vine! Ce ar trebui sa fac?

Răspuns Câştigător
| stweety10 a răspuns:

A vrut sa te violeze? Dumnezeule, Petru asta chiar e ciudat sad. Probabil Ca Victor are alt id de mess si de asta nu mai intra pe mess, ar fi trebuit sa ii ceri numarul de telefon. Cand te mai duci pe la bunica ta, stai mai mult pe afara, sau mergi sa te plimbi pe acolo pe unde sta Victor(daca sti unde) si cand il vezi, il intrebi de ce nu mai intra pe mess si ii ceri numarul de telefon.

4 răspunsuri:
| ccriss a răspuns:

Hmm in primul rand sa ii ceri nr de telefon... si sa mergi cat mai des la bunica

| starmaker a răspuns:

Ar trebui sa ii fi cerut numarul de telefon sau adresa ca sa il poti vizita.

| Maditzaa16 a răspuns:

Intreaba-ti prietenii daca stiu ceva de el tongue numai asa poti stii... cauta-i hi5-u si asa mai vbesti cu el lasa-i mesaje pe mess happy

| bubybuby3 a răspuns:

Ea se aseaza la fereastra si eu la geam?

ha?

thinking