| Mary04 a întrebat:

Am o problema! In tabara m-am indragostit de un baiat si el de mine, dar distanta e de parte si nu stiu ce sa fac?! Mai tinem legatura pe mess...incerc sa-l uit, nu e atat de usor! help me!

3 răspunsuri:
| cuvant a răspuns:

Salut Mary,
Tineti legatura si incercati totusi sa va intalniti si sa vorbiti pe mess, telefon. Daca sentimentul asta continua si pest 5 luni atunci faceti sa gasiti o cale sa fiti impreuna si daca nu...ramaneti prieteni... ca e mai de pret!

| Cosmina_1720 a răspuns:

Daca el te va cauta inseamna ca nu te-a uitat ca te iubeste.incearca sa vorbesti cu el pe mess la tel da nu il stresa. daca pe voi va leaga dragostea atunci veti ramne un tip impreuna

| xAndrada a răspuns:

Buna Mary
am si eu o relatie la distanta de un an, mai exact franta-Romania. parerea mea ar fi sa tine-ti legatura pe mess, telefon, webcam vezi si tu daca va puteti intalni intr-o zi sa discutati daca nu incercati sa va vedeti maca odata pe luna happy, eu spun ca in cazuri din astea trebuie sa ai incredere oarba in persoana de langa tine si ea in tine, Daca aveti incredere unul in altul totul va fi bine. Te pup mult succes! :*