Salll sigur nu va ramane gravida stai linistita nu te speria dar de preferat sa nu mai faci asta! fundita?
Iti dau funda da nu stiu de ce toata lumea crede ca sunt fata) oameni buni sunt baiat si sigur nu e nici o problema asa-i?
Nu nu ramane decat daca nu a mai fost si cu altul atentie la neatentie
Da intr-adevar a mai fost cu altu acum 2 sau 3 saptamani dar inainte de a ne ''juca'' cu 2 sau 3 zile am pus-o sa-si faca test de sarcina si a spus ca a iesit negativ... ca daca era insarcinata cu ala o puneam sa nasca copilu si sa compare adn ul ca il stiu pe fostul ei partener si bineinteles dupa aia ii dadeam foc la casa, glumesc, insa e posibil ca dupa ce m-am ster bine pe deget (m-am sters si cu flegma sa fiu sigur ) exista riscu sa mai fii ramas spermatozoizi pe deget? astept raspunsul
Poate s-au inecat de la flegma :p
Inteligent raspuns
In contact cu aerul sperma se altereaza ca si parizerul ala ieftin, sa inteleg ca ai folosit si prezervativ sau cum ati facut sex?
A fost mai mult dragoste decat sex... dar in timp ce faceam asta mi-am atins lichidul ala seminal (lubrifiant natural) lichidu ala care iese fara sa-ti dai seama, l-am atins cu degetu si m-am sters bine pe deget si i-l-am introdus in vagin... e posibil sa ramana insarcinata?
Practic nu am avut contact sexual...
Nu ramane, fi fara grija
Mutubal întreabă: