Asta ni se intampla tuturor. Aceea este o secretie vaginala. Ea este alb-galbuie si o poti observa pe lenjerie, insa ea nu are un miros deplacut. Daca culoarea se inchide gen galben-verzui, incepe sa miroase urat si curge in cantitati mari este vorba de o infectie si trebuie mers la ginecolog. Funda?
Http://www.seximus.ro/intrebari_sex/secretie_vaginala.php
Este ceva normal!
Nu are ce sa faca deoarece asa este dat de la mama natura.
Ginecologul nu îi va face nimic rău. În funcţie de câţi ani are, recomandă-i să meargă cu sau fără părinţi la un ginelocog. Repede!
Poate este acea secretie vaginala. asta daca se afla in perioada de pubertate. E ceva normal.
Buna!
Poi.e perfect normal si natural sa-i curga.sa nu-si faga griji.si mie imi curge.e normal
Daca o incomodeaza sa ia Discret pentru protectia slipului.
Bye
Buna!
Poi.e perfect normal si natural sa-i curga.sa nu-si faca griji.si mie imi curge.e normal
Daca o incomodeaza sa ia Discret pentru protectia slipului.
Bye
Pai si prietena mea a avut lafel.lichid alb mirositor.ei ia trecut de la sine deci presupun ca si prietenei tale ii va trece. daca nu sa se duca la ginecolog.asta poate fi cauzata de o infectie
Pai si prietena mea a avut lafel.lichid alb mirositor.ei ia trecut de la sine deci presupun ca si prietenei tale ii va trece. daca nu sa se duca la ginecolog.asta poate fi cauzata de o infectie
Mie a inceput sa-mi curga cam cu 2 ani inainte de prima menstruatie. Am facut analize si nu s-a descoperit nicio ciuperca sau ceva de genul acesta, iar doctorita mi-a spus ca asta inseamna ca organismul se pregateste pentru. menstruatie. Si acum imi curge, si pot tot timpul protejslipuri.
Este f normal si sanatos nu trebuie sasi faca griji tuturor colegelor mele li se int asta nu trebuie sa se teama de nimic
Pff! asta cu frica de ginecolog mi se pare ceva AIUREA! si app.scurgerile vaginale sunt normale! adica. e ceva normal sa ai scurgere
Http://www.topsanatate.ro/......-post.html -----uie, citeste aici, sunt si unele sfaturi pentru oprirea acesteia
Nu are de ce sa ii fie frica de ginecolog. Toate fetele trec prin asta.Eu am avut aceasta secretie inainte de a imi veni menstruatia. Poate ca a venit randul ei sa devina o domnisoara! Funda?
Mariaa321 întreabă: