| Francii99 a întrebat:

Sall TPU, am si du o intrebare: de ceva timp unei prietene ii curge un lichid alb mirositor din vagin
ce poate face ca sa nu-i mai curga ii e frica d ginecolog rasp pls happy

Răspuns Câştigător
| lallalle a răspuns:

Asta ni se intampla tuturor. Aceea este o secretie vaginala. Ea este alb-galbuie si o poti observa pe lenjerie, insa ea nu are un miros deplacut. Daca culoarea se inchide gen galben-verzui, incepe sa miroase urat si curge in cantitati mari este vorba de o infectie si trebuie mers la ginecolog. Funda?

17 răspunsuri:
| lolly a răspuns:

Este ceva normal

| lolly a răspuns:

Aa daca miroase urat e posibil sa fie vreo infectie, dar lichidul e necesar.

| PrecioussGirl a răspuns:

Http://www.seximus.ro/intrebari_sex/secretie_vaginala.php

Este ceva normal!
Nu are ce sa faca deoarece asa este dat de la mama natura.

| Psihoyounger a răspuns:

Ginecologul nu îi va face nimic rău. În funcţie de câţi ani are, recomandă-i să meargă cu sau fără părinţi la un ginelocog. Repede!

| Noreasontosimle a răspuns:

Poate este acea secretie vaginala. asta daca se afla in perioada de pubertate. E ceva normal.

| Bibutzu a răspuns:

Buna!

Poi.e perfect normal si natural sa-i curga.sa nu-si faga griji.si mie imi curge.e normalwinking

Daca o incomodeaza sa ia Discret pentru protectia slipului.

Byelove struck

| Bibutzu a răspuns:

Buna!

Poi.e perfect normal si natural sa-i curga.sa nu-si faca griji.si mie imi curge.e normalwinking

Daca o incomodeaza sa ia Discret pentru protectia slipului.

Byelove struck

| lucik93 a răspuns:

Pai si prietena mea a avut lafel.lichid alb mirositor.ei ia trecut de la sine deci presupun ca si prietenei tale ii va trece. daca nu sa se duca la ginecolog.asta poate fi cauzata de o infectie

| lucik93 a răspuns:

Pai si prietena mea a avut lafel.lichid alb mirositor.ei ia trecut de la sine deci presupun ca si prietenei tale ii va trece. daca nu sa se duca la ginecolog.asta poate fi cauzata de o infectie

| DeepEyesClaudia a răspuns:

Mie a inceput sa-mi curga cam cu 2 ani inainte de prima menstruatie. Am facut analize si nu s-a descoperit nicio ciuperca sau ceva de genul acesta, iar doctorita mi-a spus ca asta inseamna ca organismul se pregateste pentru. menstruatie. Si acum imi curge, si pot tot timpul protejslipuri. happy

| roxypoop a răspuns:

Este f normal si sanatos nu trebuie sasi faca griji tuturor colegelor mele li se int asta nu trebuie sa se teama de nimic

| Justme_5871 a răspuns:

E normal, a ajuns la pubertate! Deschide o carte de biologie!

| Francii99 explică:

Are 13 ani happy

| mariaalex a răspuns:

Pff! asta cu frica de ginecolog mi se pare ceva AIUREA! si app.scurgerile vaginale sunt normale! adica. e ceva normal sa ai scurgere

| Deea_8175 a răspuns:

Http://www.topsanatate.ro/......-post.html -----uie, citeste aici, sunt si unele sfaturi pentru oprirea acesteia

| xLittleLover_6924 a răspuns:

Nu are de ce sa ii fie frica de ginecolog. Toate fetele trec prin asta.Eu am avut aceasta secretie inainte de a imi veni menstruatia. Poate ca a venit randul ei sa devina o domnisoara!happy Funda?

| Cenations a răspuns:

Poate a atinso unu!