| rrr4ndy a întrebat:

Sall tpu.am si eu o dilema.am o prietena de 1 an si ceva si ne intelegem foarte bine nu prea ne certam. da nu stiu ce sa cred ca ea nu are kef tot timpul de sex uneori cand e pe la mine imi zice sa o las in pace ca nu vrea sa ne ****. eu nu stiu ce sa cred asa ne intelegem bine si facem sex da nu tot timpul.

9 răspunsuri:
| Visecolorate a răspuns:

Pai de ce ar trebui sa faceti tot timpul? :I

| liviu89 a răspuns:

Bla bla bla

| Abramburika a răspuns:

Nu are legatura ca va intelegeti bine in general cu sex'ul... Poate mai are si alte probleme, poate ca nu se simte implinita cand o faceti.incearca sa fi si pasional si "salbatic", vorbiti mai mult oe tema asta, numai ea te poate lamuri!

| Anne34 a răspuns:

O_O"
Omg! =]]
Cum sa ai chef tot timpul?
Dar ce e o fata/femeie?
O jucarie care ofera sex non-stop? -.-"
Cam asta e in viziunea ta?
XD

| vera_5828 a răspuns:

Cand placerea devine obligatie isi pierde tot farmecul. Daca ia anticonceptionale e si normal sa naiba chef de ******.

| Schweppes07 a răspuns:

De obicei barbatii au apetitul mai mare decat al femeilor. Teoriile de genul "nu totul se rezuma la asta" le cunosti de la ea sunt sigur. Poate are ea probleme cu libidoul. Daca e asa gasesti solutii pe baza de plante. Cauta in plafaruri, farmacii. Totusi poate ea nu are nimic, poate ca problema e "interna". Tu cum te descurci?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca nu se poate tot timpul straight face xd
Daca o tii tot asa o sa o faci sa ajunga sa creada ca numai asta vrei sa obti de la ea.Nu este o jucarie si nidecum jucaria ta.Nu te transforma intr-o masinarie de sex, apreciaza incarcatura sentimentelor ei, pana n-o vei pierde!
Numai bine!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu iti zic din proprie experienta ca daca faci sex zi de zi o sa ramai cu chestiunea in mana. Pentru ca fata o sa se plictiseasca atat de tare incat o sa ajunga si la abstinenta pentru ca ce este prea mult strica, nu?
Si bineinteles ca te iubeste chiar daca nu vrea sex mereu.
Mai rarut ca e mai dragut scumpule.
Si cu cat calitatea e mai mare cu atat mai bine chiar daca nu e foarte des.

| Deea_7194 a răspuns:

Pentru ca ii ceri prea mult.Lasa-i timp sa se gandeasca la ceea ce va face. Fetele nu se aseamana cu baieti. Vrei prea mult.Ai grija multa de ea., Mult succes!