| mihaita94 a întrebat:

Sall TPU
am si eu o intreb:
daca am 17 ani si intretin rel sexuale cu o minora ce se intampla?
imi risc libertatea?
sa spunem ca numai sex oral!
astept urgent rasp!

Răspuns Câştigător
| quintron a răspuns:

Daca mi scrii asa ceva pe aici sar puta sa fie un fraier sa iti faca reclamatie! mergi inchis si ciocul mic! iubeste fata daca te iubeste si ea!

14 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Daca are sub 15 ani, vei face inchisoare. Sexul oral este perversiune sexuala si constituie circumstanta agravanta. Daca simti ca ai inclinatii pedofile, du-te la un psiholog.

| mgtow a răspuns:

Inca esti minor si tu.Nu patesti nimic

| EuCuTine a răspuns:

Hey GIGI nici tu nu esti majorwinking nu mai esti o problema dar depinde cati ani are fata ca daca este prea mica adica sub 16 ani eu zic sa nu faci sex cu ea pentru ca ii distrugi "corpul " ca inca nu s-a format 100% dar acum faci ce vrei. Nu ajungi la politie laughing stai linistit.

| GuessWho_8607 a răspuns:

Da, puscarie pentru corupere de minori. Dar nu-i asa grav. Stai in puscarie 7 ani, pana iesi poate trece si criza. laughing

| bianca a răspuns:

Pai tu ce esti? la 17 ani?
esti mai major decat ea sau cum?

| annna a răspuns:

Nu se intampla nimicwinking

| KissStarDee a răspuns:

Si tu esti minor, nu patesti nimic din cate stiu, poate o pedeapsa din partea parintilor!

| bibi5961 a răspuns:

Da, iti risti foarte tare libertatea. o sa fii executat pentru treaba asta. succes

| DenisSa_6267 a răspuns:

Nu`l mai speriatzi maaarolling on the floor)))
Ai 17 ani degeaba laughing)
nu risti nimic.

| BassHunter13 a răspuns:

Nu ai de ce sa iti faci griji fiind amandoi minori nu are ce sa se intampla!hee hee

| Iuliutzzza18 a răspuns:

Inca nici tuh nu esti majorwinking si daca si ea este de acord nu are ce sa se intample :*

| Angelin a răspuns:

Pai mai nou poti sa faci puscarie de la 15-16 ani dar, nu sta cu griji daca nu te reclama vreun baiat gelos fara capatana.Ciao

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cumparati o goflabila si lasa fata in face

| maverick0102 a răspuns:

Majoruleeee laughing))
te baga la Jilava pentru pedofilie si iti da si 25 de ani
mai bine stai in banca ta pana la 30 de anilaughing