Daca mi scrii asa ceva pe aici sar puta sa fie un fraier sa iti faca reclamatie! mergi inchis si ciocul mic! iubeste fata daca te iubeste si ea!
Daca are sub 15 ani, vei face inchisoare. Sexul oral este perversiune sexuala si constituie circumstanta agravanta. Daca simti ca ai inclinatii pedofile, du-te la un psiholog.
Hey GIGI nici tu nu esti major nu mai esti o problema dar depinde cati ani are fata ca daca este prea mica adica sub 16 ani eu zic sa nu faci sex cu ea pentru ca ii distrugi "corpul " ca inca nu s-a format 100% dar acum faci ce vrei. Nu ajungi la politie stai linistit.
Da, puscarie pentru corupere de minori. Dar nu-i asa grav. Stai in puscarie 7 ani, pana iesi poate trece si criza.
Si tu esti minor, nu patesti nimic din cate stiu, poate o pedeapsa din partea parintilor!
Da, iti risti foarte tare libertatea. o sa fii executat pentru treaba asta. succes
Nu ai de ce sa iti faci griji fiind amandoi minori nu are ce sa se intampla!
Inca nici tuh nu esti major si daca si ea este de acord nu are ce sa se intample :*
Pai mai nou poti sa faci puscarie de la 15-16 ani dar, nu sta cu griji daca nu te reclama vreun baiat gelos fara capatana.Ciao
Majoruleeee ))
te baga la Jilava pentru pedofilie si iti da si 25 de ani
mai bine stai in banca ta pana la 30 de ani
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: