| filmehd a întrebat:

Am si eu o intrebare cum verifici o fata daca mai este virgina sau nu? dar fara sa o duci la ginecologhappy ( practica golaneasca )

Răspuns Câştigător
| Lilia2621 a răspuns:

Nu iti poti da seama nicidecum! Multi spun ca dupa ce fata isi pierde virginitatea pieptul se lasa si fundul se face moale! Eu nu cred ca este adevarat, deoarece eu tot am pieptul putin cam moale decit ar trebui sa fie, insa nu e lasat, dar sunt virgina! Ai putea afla doar intrebind-o, dupa comportament, insa mai greu, deoarece sunt fete cu chip de inger si iti pot parea ca sunt cheie de biserica, dar in realitate pot fi adevarate tirfe! Cunosc o astfel de fata,,,, dar sunt si fete foarte rebele si ti s-ar parea ca nu sunt virgine, dar in realitate ele nici nu se sarutase vreodata! Si poti sa o controlezi facind sex cu ea!
Pa pa

4 răspunsuri:
| ՀԷՑ a răspuns:

Faci sex cu ea si daca ii curge sange inseamna ca era, daca nu inseamna ca nu eralaughing... altfel nu ai cumtongue

| MMadalina a răspuns:

O intrebi pur si simplu:))

Pentru a afla mai multe intra aici:http://www.seximus.ro/intrebari_sex/virgin_3.php

| Cocodrilo a răspuns:

,, Verificarea" asta inseamna lipsa de respect si innapoiere in mentalitati. Cred ca asta nu priveste pe nimeni iar daca afli pana la urma raspunsul s-ar putea sa te alegi cu dureri de cap atat de mari incat iti vei blestema ideea. Din cate stiu eu o fata nu e gaina sa o verifici de oua. Valoarea si prestatia ei, atata cat sunt, se livreaza din alte parti ale corpului. In concluzie, a pune problema in felul asta e imoral.
P. S. Daca esti bun psiholog si tii cu tot dinadinsul gasesti o cale.

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Se poate constata vizual, exact ca la ginecolog, si eventual cu degetele foarte bine spalate inainte! La virgina, orificiul ar trebui sa fie mic, cat sa se scurga sangele, sau, Atentie, poate lipsi cu desavarsire! - 2-3 cazuri la 1000 de fete!

Dar himenul se mai poate rupe si de la balet, ciclism, sau alte manevre diverse! Asta nu inseamna ca ea a si facut sex! Iar cine vrea sa stie asta doar ca sa incerce sa fie "primul" este trist, mai ales ca NU poate oferi nici o "garantie" ca stie sa se poarte cu ea ca un gentleman si o va putea face sa se simta bine!

De aici, fetele raman traumatizate din ce in ce mai mult, si au apoi foarte mari dificultati in a putea realationa erotic/sexual OK, mai tarziu!