Mai incearca sa ii bagi limba si sa o faci sa sarute si ea asa daca nu merge frate schimb-o esti tanar distreaza-te
Cere-o de nevastă. Păcatul curviei nu aduce relaxare și chef de explorări erotice nici unei fete.
Mai femei, tu stii ce vorbesti, cum sa o ceara de nevasta daca el are doar 16 ani? Si de unde pana unde sari la "curvie", cand aici este vorba de un sarut doar?
Wow! Cred ca ai trebuii sa ramai la citit Biblia, sa te tii departe de sectia de Dragoste-Sex a forumului, ca faci pacate! Intreaba preotul, sa vezi ce-ti spune, sa indepartezi ispita, citind despre sex, inseamna ca te implici emotional....si categoric nu ai voie, ca-i pacat mare!
A spus că stau împreună de o lună, de aici am dedus că locuiesc împreună.
Poate nu-i place sartul cu limba!
Nu poti convinge pe cineva ceva ce nu-i place sau nu poate face.
Sincer acum, de ce tii mortis sa sarute cu limba?
Este doar o alegere personala sa sarute intr-un fel sau altul si daca o iubesti sau tii macar la ea, nu ii impui sau ceri nimci, o lasi sa presteze asa cum vrea ea.
Trebuie sa zic, man, ca sunt in mare parte de acord cu tine; nu e normal sa presezi pe cineva in a face ce nu vrea, dar tind sa consider ca intro relatie e bine sa existe concesii si compromisuri. chiar daca andreirobert15 nu se impune sa ceara asa ceva, prietena lui "se impune" in a nu saruta in felul in care andreirobert15 doreste. prin asta ma refer ca poti sa privesti situatia ca "eu fac un sacrificiu pentru X pentru ca o iubesc, dar ea de ce nu face unul pentru mine".
iar asta cel mai probabil o sa provoace tensiuni in relatia dintre cei doi, tensiuni care, precum buturuga mica, pot sa rastoarne carul relatiei, sau care au sa "catalizeze" alte certuri mai serioase.
nici in viata si nici intr-o relatie nu poti sa faci numai ceea ce iti place. si asta se aplica si pentru andreirobert15 si pentru prietena lui.
personal, andreirobert15, eu iti recomand sa discuti chestia asta cu ea, nu cu noi. ii spui cum simti, ii spui de ce vrei sa te sarute in felul in care vrei sa te sarute, daca te raneste faptul ca nu vrea asta, ii spui lucrul acesta, ca sa fie clar, si daca tot nu vrea, e ok, pentru ca in cele din urma e decizia ei, dar cere-i sa iti explice de ce nu vrea, ca sa nu iti imaginezi cine-stie-ce scenarii daunatoare.
Nu-i vorba de ranit aici, ca ea nu-l raneste propriu zis, ci doar il refuza. Dar cu preferinta ei cum ramane? sau doar el are voie sa ceara si sa impuna?!
Motivele pentru care fata respinge ideea ar putea fi: de la simplu fapt ca nu-i place sa simta o chestie mare si uda in gura ei (pentru unii chiar este respingator), sau mirosul guritei lui (probabil din cauza ca are o carie, sau fumeaza, sau nu s-a spalat pe dinti) si motive am mai putea adauga, dar tot degeaba, pentru ca nu-l stim pe cel real, pentru care fata il respinge.
In cazul asta, baiatul trebuie sa o interbe pe fata, de ce refuza, ce motive are?
Pai si sa fi refuzat de o persoana pe care o iubesti nu te raneste emotional?
sunt de acord ca poate sa aiba motive foarte bune pentru care nu vrea sa sarute cu limba si toate pe care le-ai insiruit sunt exemple bune.
nu stiu, mi se pare ca n-ai citit integral sau inteles raspunsul meu pentru ca am adresat deja punctele in care vorbim despre cine are voie sa ceara sau impuna si am si recomandat ce ai zis tu ("In cazul asta, baiatul trebuie sa o interbe pe fata, de ce refuza, ce motive are?") aproape Verbatim.
Da`ti cu ardei iute pe buze.Cand o vei saruta si o vor ustura buzele, va scoate limba sa le umezeasca, atunci o prinzi repede cu dintii de ea si tadaa!
Pai in primul rand asigura-te ca ai o igiena orala corectă! apoi vezi ca nu tuturor le place acest sărut cu limba. Cand o sa vrea ea o sa o facă, nu poți obligă pe cineva să facă ceea ce vrei tu.
linarkfts întreabă: