anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mama tot imi spune ca sunt dragut ca sunt finutz ( nu stiu ce inseamna, cred ca e ceva de bine thinking ) Dar fetele ma resping.De fapt numai una dar mia cam zdruncinat incredea in mine deoarece e prima fata pe care o plac...Sunt cam timid si nu prea vorbesc cu fetele.Ar putea fi de la asta? Credeti ca mama ma minte pentru a nu ma jigni pentru ca sunt urat(daca sunt, nici eu nu stiu sad ) Pe fata pe care o plac o ignor de cand mi-a spus ca nu ma place.Eu nu i-am spus ca o plac, pur si simplu am intrebat-o pe cine place din clasa si la final am intrebat cat % ma place pe mine happy a zis 0% ( si niste emoticon cu dala care vomita sad ) a intrebat "tu?" si eu am raspuns 0%. Nus tiu ce sa fac, Am si visato spunandu-mi ca nu ma place, Ce pot face? Nu pot s-o fac sa ma placa(cel putin asa cred) deci cum pot sa fac sa nu o mai plac? Am atatea intrebari, presupun ca si mesajul e lung. Mama imi spune tot timpul ca o sa se tina fetele dupa tine peste tot, eu am crezuto deoarece intr-o zi chiar ma plimbam cu rolele si vreo 10 fete aproximativ au sarit efectiv pe mine cu intrebari de genu "Vai ce tricou misto ai, Imi dai si mie id-ul tau de mess?" etc. Fetele din clasa ma ignora, adica nu ca ma ignora dar nu vorbesc cu mine ca cu ceilalti colegi din clasa. Ink odata mai intreb : Ma puteti ajuta? Mersi anticipat :*

6 răspunsuri:
| ACatalin a răspuns:

Hai sa ti zic cum eram eu. In generala, eram la fel ca tine. Nicio fata nu vorbea cu mine decat daca o intrebam eu ceva si de obicei intrebarile mele erau:"Ti ai facut tema la mate?". Eram un fel de tocilar si nu am avut nicio "gagica" pana sa intru la liceu. Mama mea ce-i drept nu mi a spus niciodata ca sunt impresionant de frumos pentru ca nu vroia sa mi o iau in cap, dar ca sa fiu putin grandoman eu mereu am stiut ca e ceva de capul meu. Acum fiind clasa a11a, am o tipa de 2 ani cu care am facut de toate. Stai linistit, eu eram timid, eram feminin, eram ca o papusa, nu ziceai ca sunt baiat prin comportament si acum.crede ma, chiar imi cer unele nr de telefon dar na. il dau pe al prieteneirolling on the floor. Asa ca stai linisitit, esti doar prea mic pentru fete. O sa vina si vremea ta!

| abc1234 a răspuns:

@ ACatalin dacai stii ca si eu ma port ca o fata angry imi era rusine sa spun dar am vazut ca nu sunt singurul...A da, am 12 ani, crezi ca sunt prea mic? straight face

| Kynext a răspuns:

Ah,12 ani zici? pai fiind in clasa ta, presupun ca si ea are cam aceeasi varsta si stai linistit, fetele la 12 ani habar n'au ce'i de capul lor. Abia esti cls a5a,mai asteapta putinwinking si nu'ti mai fa griji!tongue

| VaLeNTyNNN a răspuns:

Nu ai dc sa-ti pierzi increderea happy pentru ca unele fete, chiar daca esti extrem de frumos te resping.Deci nu conteaza chiar si daca 10 fete iti zic ca nu te plac happy pot fi altele 1000 care te plac

| MirunaDakat a răspuns:

Pai,nu e moarte daca o fata te jigneste sau un baiatoh go on ori au invidie ori vor sa te enerveze.straight faceSe mai intampla, nu trebuie sa te intereseze parerile rautaciose ale altorastraight face. Daca mama ta ti.a zis ca esti asa, nu este intotdeauna adevar pur.Ca si ea,ca orice mama de pe lume aduce numai vb bune la adresa copilului,cum este si normalwinking.Si in legatura cu timiditatea se poate rezolva ori fortat adica sa, ti iei inima in dinti si sa zici odata, sau sa astepti pana cand o sa mai crestibig grin.Si iti dau un sfat:lasa chestiile de gradi cu cat la''%'' ma placi da idu tau ca il vrea un prietenoh go on.Nu o sa ajungi niciunde cuu rahaturile astea.Crede-ma.Poate ca si ei ii place de tine, dar poate ca vrea sa nu arate.Asa suntem majoritatea.Ne lasam mai greu ca sa zic asa.Dar nu te descuraja.Pana la urma ...nu e sfarsitu lumii.Pana la urma o sa.ti gasesti pe cineva.
Pana atunci, bafta:*.

| ionutzul31 a răspuns:

Tin sa cred ca mama ta are dreptate din moment ce "sar" fetele de pe strada pe tine.Problema la tine este atitudinea.Incearca sa fii mai sigur pe tine si sa te bagi in vorba cu ea ori de cate ori ai ocazia(dar sa ai grija sa nu devii stresant).Si pe mess ar fi trebuit sa ii spui ca o placi... poate inainte sa o intrebi pe ea.Cine stie, poate te place si nu vrea sa recunoasca.Dar tu tine cont de ce ti-am zis si vei fi ok.Baftawinking