| yllav39 a întrebat:

am si eu o intrebare: Prietena mea nu vrea sa vorbeasca cu mine despre sex ii este rusine(cred eu) este timida nu deschide subiectu asta niciodata nu imi arata niciodata ca vrea sa facem sex, cand o ating in zone mai intime imi respinge gesturile daca propun eu sa facem dragoste ori accepta si se comporta absolut normal in timpul actului ori nu vrea si cauta diverse motive (de aceea am si redus propunerile deorece ma simt aiurea si par disperat) s.ar schimba relatia daca ar fi mai deschisa si am vorbii mai mult, evita discutiile cu tenta sexuala mi-a zis ca nu ii place sa discute despre sex. nu stiu ce sa fac, cum sa fac sa ma inteleg mai bine cu ea sa ii explic sa o fac sa vorbeasca cu mine despre orice aveti vre.o idee ce s.a intamplat? s.au ce as putea face sa o fac sa se schimbe in privinta asta...

9 răspunsuri:
| SoulReaver a răspuns:

De cat timp sunteti impreuna? Poate e mai timida in aspectul asta. Incearca sa vorbesti cu ea sa vezi de ce nu vrea sa se ajunga la sex. Poate nu e pregatita.

| aditimus a răspuns:

Nu te iubeste.

| DorothyAnn a răspuns:

Dac te-ar fi deranjat atitudinea ei ai fi arasit-o pana acum, dar undeva in sufletul tau esti atras de ea din ce in ce mai mult, e o provocare sa o faci sa ti se deschida in totalitate, te face sa o vrei mai mult. nu trebuie sa o faci sa se schimbe, dar zi-mi ce varsta are, poate mami ei ii spune ca e prea mica, si pur si simplu nu se simte pregatita sa isi inceapa viata sexuala, dar nu pentru ca nu te iubeste, poate in sufletelul ei te doreste, si ii e greu sa te respinga. las-o mai moale, ramai langa ea si dovedeste-i ca in preajma ta este in siguranta. daca nu merge asta nici dupa, sa zicem un an, discuta cu ea deschis, o relatie trebuie sa se bazeze pe sinceritate, iar dialogul este un bun prieten pentru relatia voastra!

| neutrino a răspuns:

Din ceea ce spui tu, nu vorbiti despre sex, dar il faceti, fara ca ea sa-si arate dorinta si placerea. In aceste conditii nu stiu ce rost are aceasta legatura. Se numeste nepotrivire de caracter ( de fapt la pat). Oricum nu e iubire.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hei! Există 4 lucruri de care trebuie să ții cont: de cât timp sunteți împreună, câți ani are ea, părinții și educația pe care a primit-o și cât de mulțumită este ea de aspectul ei fizic. Le iau pe rând. Contează mult de cât timp sunteți împreună, pentru că asta îi oferă ei acomodarea cu tine de care are nevoie. În timp își dă drumul și simte chiar ea nevoia asta. În legătură cu câți ani are, este și asta ceva important. Fetele sunt pregătite cu adevărat pentru sex și fizic și psihic după 18 ani. Părinții și educația pe care a primit-o au un rol foarte important. Este foarte posibil ca ea să aibă implementate de acasă toate chestiile astea. Iar faptul că ea nu este foarte mulțumită de aspectul ei fizic o poate face să fie pudică în fața ta. Ceea ce trebuie să faci este să vorbești cu ea deschis. De ce sunteți într-o relație, nu să comunicați și să vă spuneți tot? Fă asta și vorbește-i deschis. Baftă!

| fuckeveryone a răspuns:

Ar trebui s-o intelegi. Si s-o pretuiesti pentru ca alte fete direct la sex s-ar gandi. Ea nu este asa si probabil ca datorita educatiei pe care o are sa a trecutului sau. Incearca s-o faci sa inteleaga ca poate avea toata increderea in tine si ca poate sa-ti spuna orice fara ocolisuri.

| qwertylovet a răspuns:

Ma vacalerule. tell me: cati ani ai macar sa stiu cam sa-ti spun daca ai 10-16 nu te gandi la prosti, caci ati faci de cap si dupa e rau. daca ai 16-... inseamna caci lucrurile nu merg prea bine straight face

| yllav39 explică:

Fratilor deci eu am 19ani si ea are 17 si da a fost crescuta de parinti severi adica nu a fost laata sa umble cu golani asa si chestii din astea dar din cate mi-a zis ea si.ainceput viata sexuala la 15ani si fostul a profitat de ea si dupa a lasat.o si de atunci cred eu ca e asa timida si nu vrea sa vorbim anumite chestii de iubit nu cred ca nu ma iubeste sunt cu ea imp de 7luni si deja stiu parintii nostri de noi si ai mei si ai iei si cateodata cand ne certam si suntem impreuna si ne certam tare si ajungem sa ne spunem cuvinte ca ne despartim sau cv de genu incepe si plange si nu pot sa o mai opresc din plans si sufera mult cand ne certam si eu la fel deci nu cred ca nu ma iubeste dar nu stiu dc se comporta asa cand vine vorba despre sex chiar ma blocheaza cand reactioneaza ca un copil asa

| Oana92 a răspuns (pentru yllav39):

Este speriata, e clar ca a suferit dupa despartirea de fostul prieten si inconstient asociaza sexul cu despartirea. Daca la toate astea mai adaugi si educatia primita...
Sunteti prea mici pentru consiliere de cuplu, dar te sfatuiesc sa o duci pe ea la psiholog, undeva are un blocaj si trebuie sa scape de el pentru ca e foarte tanara. Tu nu poti sa faci prea multe, doar sa o asiguri ca o iubesti, sa ii arati ca nu te folosesti de ea. Si, foarte important, nu mai amenintati cu despartirea, e clar ca pentru ea asta reprezinta un dezastru, ii e frica sa nu te piarda si sa nu-si piarda stabilitatea emotionala. Probabil e si putin depresiva. Daca te mai pot ajuta cumva scrie-mi pe privat(sunt studenta la psiho si poate va mai pot ajuta) Multa bafta!