Salutare. Mai greu cu uitatul - totusi ai putea sa incerci sa o inviti la un cico in oras, doar voi doi (sa-i faci cinste) si stati si voi de vorba si o intrebi daca ei ii place de tine (fara sa-i zici ca tie iti place de ea) si daca zice ca da ii zici "hai sa fim prieteni".
De aici ai 2 variante: fie veti fi impreuna (si e numai bine) fie te refuza (si te ajuta sa o uiti).
Nu e patetica intrebarea, doar ca pe viitor, incearca "amicitie" in loc de "amicitate".
Da... verdict : ESTI INDRAGOSTIT. Pai vb cu tipa si poate iese de o relatie
Bafta
Da, consider si eu ca n-ai cum s-o uiti, fiindca daca zici ca la moment ai iubita si in timp ce esti cu ea te mai gindesti la aia, atunci e complicat. Dar, tu cum iti imaginezi s-o uiti? Inseamna ca relatia actuala nu-ti trebuie deloc, ca iubita ta nu e in stare sa faca asa ca sa nu te gindesti macar la tine, nu ca la alte fetePoate rupi relatia cu actuala si te conbini cu aia-exceptionala sau cu alta, dar de care sa ai cu adevarat nevoie.Bafta!
Eu iti spun sa ii propui o relatie de prietenie, cred ca merita incercat, este clar ca ai pentru ea ceva deosebit, invit-o la o plimbare si propune-i sa fiti prieteni, bafta
) Ce ciudat!
Numele thu imi aminteste de un prieten de al meo...Marko!
Si el ma placea, dar nici unu nu am indraznit mai mult!
Poi... K sa nu te mai gandesti la ea, trebuie sa iubesti pe alt cu adevarat!
Altfel, nu ai nici o sansa!
Succes
Multumesc tuturor pentru raspunsurile primite.
Sper sa reusesc ceva in privintza asta.
Ce s-a intamplat? a murit, a plecat, v-ati certat? ca sa stiu si iti pot raspunde^^
De ce nu o intrebi daca vrea sa fie cu tine? Incearca! De la o vreme dragostea sa-r putea sa se transforme in ura!
Tu esti indragostit de ea si dupa cum vad esti foarte indragosti scuze da nu cred ca o poti uita...