| MarkusRay a întrebat:

.. am si eu o mica problema...

Este vorba despre o fata ( exceptionala ) pe care nu pot sa o uit. Desi nu am avut decat o relatie de amicitate ( nu am cutezat mai mult, imi placea asa cum eram ), ma gandesc la ea prea des zic eu. Ma gandesc la ea chiar si cand sunt cu alte fete, prietena sau diverse imprejurari.
Ceea ce doresc este ca eu sa nu ma mai gandesc la ea atat de mult.

Sugestii? ( Posibil ca intrebarea mea sa fie ( foarte ) patetica dar chiar nu stiu cum sa pun altfel problema. Scz.)

Răspuns Câştigător
| leonardo a răspuns:

Salutare. Mai greu cu uitatul - totusi ai putea sa incerci sa o inviti la un cico in oras, doar voi doi (sa-i faci cinste) si stati si voi de vorba si o intrebi daca ei ii place de tine (fara sa-i zici ca tie iti place de ea) si daca zice ca da ii zici "hai sa fim prieteni".
De aici ai 2 variante: fie veti fi impreuna (si e numai bine) fie te refuza (si te ajuta sa o uiti).

Nu e patetica intrebarea, doar ca pe viitor, incearca "amicitie" in loc de "amicitate"winking.

8 răspunsuri:
| Rukhsandra a răspuns:

Da... verdict : ESTI INDRAGOSTIT. Pai vb cu tipa si poate iese de o relatiehee hee
Bafta

| MeMyseIf a răspuns:

Da, consider si eu ca n-ai cum s-o uiti, fiindca daca zici ca la moment ai iubita si in timp ce esti cu ea te mai gindesti la aia, atunci e complicat. Dar, tu cum iti imaginezi s-o uiti? Inseamna ca relatia actuala nu-ti trebuie deloc, ca iubita ta nu e in stare sa faca asa ca sa nu te gindesti macar la tine, nu ca la alte fetelaughingPoate rupi relatia cu actuala si te conbini cu aia-exceptionala sau cu alta, dar de care sa ai cu adevarat nevoie.Bafta!

| jasmine73 a răspuns:

Eu iti spun sa ii propui o relatie de prietenie, cred ca merita incercat, este clar ca ai pentru ea ceva deosebit, invit-o la o plimbare si propune-i sa fiti prieteni, bafta

| MinnieHaha a răspuns:

laughing) Ce ciudat!
Numele thu imi aminteste de un prieten de al meo...Marko!
Si el ma placea, dar nici unu nu am indraznit mai mult!
Poi... K sa nu te mai gandesti la ea, trebuie sa iubesti pe alt cu adevarat!
Altfel, nu ai nici o sansa!
Succes

| MarkusRay explică:

Multumesc tuturor pentru raspunsurile primite.winking
Sper sa reusesc ceva in privintza asta.

| EvaStar a răspuns:

Ce s-a intamplat? a murit, a plecat, v-ati certat? ca sa stiu si iti pot raspunde^^

| Timofti a răspuns:

De ce nu o intrebi daca vrea sa fie cu tine? Incearca! De la o vreme dragostea sa-r putea sa se transforme in ura!

| Frumushica2000 a răspuns:

Tu esti indragostit de ea si dupa cum vad esti foarte indragosti scuze da nu cred ca o poti uita...