| kilometru0 a întrebat:

Sall TPU, am si eu o problema, am fost cu o fata, o fata frumoasa, cu bun simti, eu fiind al 2-lea prieten ea fiind in clasa a 10-a, totul a fost destul de bine in timpul relatiiei doar ca era foarte timida inchisa in ea si nu prea stie ea cum e cu o relatie, totul bine si frumos pana intr-o zi in care am aflat niste vorbe despre ea, am intrebat-o si ne-am dasprtit ca ne-am certat pe tema asta, aacum imi tot zice ca nu are rost, sa mai fim, ca tot nu o sa poata sa tina la mine, dar cand eram cu ea si cand ne intalneam se inrosea, se balbaia, o siteam foarte aproape de mine, dar cand vorbim de la distanta parca e alta persoana, imi arata ca nu-i pasa, tot imi zice ca nu are rost ca sunt o persoana de nota 10 ca merit cei mai buna, ca si ea e suparata din cauza despartiri dar nu are rost si gata, ca tine la mine dar foarte putin! Cum as putea sa ma impac cu ea, as vrea maine sa ma intalnesc cu ea dar fara sa stie, sa vorbesc cu ea, oare sa-i duc un trandafir? sau nu stiu! Am nevoie de sfaturi!

2 răspunsuri:
| Satango a răspuns:

Bună!

Faptul că ai aflat nişte lucruri despre ea şi i-ai vorbit despre acest lucru, din momentul acela a început să se distanţeze de tine. Dacă acele zvonuri sunt adevărate înseamnă că îi e frică să recunoască, îi e frică că nu o vei accepta şi cu acele fapte din trecut. Dacă nu e adevărat poate doar simte că nu ai încredere în ea, o relaţie serioasă se bazează pe încredere şi iubire. Poate nu simte încrederea de care ar avea nevoie ca să simtă ca e iubită. Poate vrea să se distanţeze de tine deoarece a găsit pe altcineva, sau s-a întors acel cineva din trecutul ei. Sunt multe alternative, poţi să afli ce se întâmplă doar vorbind cu ea.

Baftă!

| L0r33 a răspuns:

Parerea mea este sa te duci intr-adevar sa te intalnesti cu ea dar sa nu incepi sa o iei cu teoria lui pitagora. poti fi foarte delicat in sensul ca ai poti spune ca esti de acord sa ai oferi un timp un spatiu d care ea momentan are nevoie. eventual ai poti oferii si un trandafir.nu lungii vorba doar scurt si la obiect ca sa dai dovada de un gentleman.bafta