| FlOrRyN a întrebat:

SALL TPU. Am si eu o problema. As vrea sa invit o fata in oras care este mai mica ca mine cu un an si nu prea stiu cum s-o fac sa ii zic pe mess daca are pofta sa mearga cu mine la o prajitura sau s-o invit pe ea si pe fracsu la mine si sa ne bate cu perne si la un moment dat s-o intreb daca vrea sa mearga cumine in oras la o prajitura. Sunt ca-m timid da si ea este. Vorbim pe mess destul de mult si iesim in fiecare zii la joaca. PLZ sa ma ajutati dau FUNA+VOT

Răspuns Câştigător
| flaviusss a răspuns:

Spune-i frate, fara frica, mai ales daca ii spui pe mess, e mai usor, sau ar trebui sa fie decat face 2 face. Ii spui. Am chef sa ies in oras sa ma plimb si nu am cu cine, vrei sa iesi cu mine sa ne plimbam? Fii tare frate!

5 răspunsuri:
| laure_3087 a răspuns:

Eu zic ca ar trebui sa-i spui pe messenger daca vine la o pizza ( nu m-a refuzat pe mine nimeni cand au auzit de pizza rolling on the floor ), si sa fiti doar voi 2. Fata-n fata, n-o sa fie prea greu sa-i spui. Poti sa gasesti un pretext pentru invitatie, oricum cel mai bine e sa fii tu insuti si sa te simti in largul tau.

| neutrino a răspuns:

Si cine ia plasa da clic pe prajitura. Si va mai intrebati de ce va merge greu pc-ul.

| deuceD a răspuns:

Intreab-o daca vine la o shaormalaughing.

| Didiiiii a răspuns:

Eu zic sa ii spui pe mess. Iti va fi mai usorwinking nu vei fi asa emotionat. baftawinking

| dnbdiaa a răspuns:

Intai cati ani ai? In ziua de azi. fetelor nu prea le mai place sa mearga la o "prajitura". Ar fi mai ok, daca ai invita-o la un suc. Initial ii poti spune ca iesiti ca amici, iar la suc, din vorbit, sa ii spui si alte chesstii, probabil o si placi. si cine stie, poate o sa fiti si impreuna. Sper ca te-am ajutat. Noroc.