Incearca sa o impresionezi cu ceva(daca este genul acela de fata) daca nu(daca este cam 'curvulita') atunci incearca sa o saruti! si dupa vezi tu unde TE duce
Am tot incercat astazi dar ma cam rusinez asa nu prea stiu cum sa o abordez
Cand mai stai aproape de ea(am inteles ca o 'atingi'?) ia-o de mana si uite-te in ochii ei si daca zambeste sarut-o nu te gandi ce s-ar putea intampla! in viata trebuie sa iti asumi riscuri ca sa ai de castigat! daca nu vei avea 'tupeul' necesar eventual se va plictisi de tine pentru ca va crede ca nu o placi sau mai rau, isi va gasi pe altcineva mai tupeist!
Nu cred ca vrei asta asa-i?
Asa e nu vreau sa creada ca sunt un mototol si oricum ce o sa se intample in camera la mine acolo ramane si o sa fim ca inainte ea are prieten si eu nu vreau sa fiu cu ea vreau doar asa de distractie nimic sentimental
Nu te atinge de ea pentru ca risti sa prinzi o boala, astea care se duc cu multi baieti pe bani nu prea sunt sanatoase la pat asa ca mai bine nu te mai gandesti la ele.
După ce ai scris asta şi ai zis că are prieten şi ca nu ai sentimente pentru ea ce numai vrei să te culci cu ea rezultă ca nu numai ea e curvuliţă
Asa o fi dar nu cred ca strica nimanui sa o mai faca asa din cand in cand chiar daca nu sunt impreuna sau ceeva