| Xeris a întrebat:

Sall tpu.Am si eu o problema.
E la scoala un baiat care e de varsta mea si imi place de el.
Mergem amandoi la karting si cred ca ma place si el dar el a mai fost cu prietena mea (care de asemenea il placea) si relatia nu a durat mult.(5 zile)
Acum ea nu vrea sa ma sustina (desi eu i-am fost alaturi) si nu stiu ce sa fac.
Oare sa fiu sa sa nu fiu cu el? Prietena mea are dreptate sau e doar geloasa pentru ca relatia mea cu el a durat mai mult?
Va rog ajutati-ma.
Multumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
| Roland_Szekely_1987 a răspuns:

Hai sa te ajut ca eu sunt barbat nu vreau sa contrazic pe nimeni ca n-ar fi corect dar em imi bine daca il mai iubesti pe iubitul tau ori sa mai spionezi dupa el si sa ramai cu el daca mai simiti ceva pentru el dar asta conteaza si de la el ori daca el nu vrea sa tu mergi mai departe dar mai intai conteza ce mai simti si tu si el dar asta e bine asa sa spionezi dupa prietenul tau sau sa vorbesti cu el ce mai simte pentru tine dar atunci poate nu va fi sincer in ochi tai nu stiu dar 5 zile nu e mult timp nu ati umblat prea mul timp impreuna

| Xeris explică (pentru Roland_Szekely_1987):

5 zile a stat cu pr mea cu mine 2 luni

6 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Fi cu el daca asta iti doresti si las-o pe prietena ta care cred ca e putin invidioasa

| onasis1961 a răspuns:

Adică? Relaţia ta a durat ma mult! Ai mai fost cu el?

| Xeris explică:

Da am mai fost 2 luni dar ne-am despartit pentru ca a sarutat o alta fata.
abia dupa 1 luna am aflat ca ea la sarutat si el nu o placea.

| Xeris explică:

Caci pe el nu l-am crezut.

| Xeris explică:

Vreau sa mai adaug ca astazi am fost la karting si a fost si el si s-a purtat frumos cu mine, m-a tinut de mana, m-a condus acasa si ar fi vrut sa ma sarute dar a fost un vecin si nu a indraznit.