Cere-i sa iti aranjeze o intalnire cu fratele ei.
Si,spune-i ca ai fost un inconstient,ca ti-a luat Dumnezeu mintile de i-ai lovit sora,dar nu se va mai intampla vreodata,o iubesti si o vrei inapoi,sa aiba incredere ca n-o vei mai atinge nici cu un deget si daca o faci,sa-ti faca si el ce-o vrea!
O explicatie clara,barbateasca si iubita ta va fi din nou langa tine.
Si,mai bine taie-ti mainile, decat sa dai intr-o femeie.
Hai, bafta si curaj!
Mai ai tupeu sa mergi la ea dupa ce i-au dat o palma :-o
pacat ca suntem pe un site de socializare ca ti-as scrie o lista lunga plina de jigniri de ai tot avea sa citesti din ea o saptamana!
sa iti fie rusine, sincer!
mai bine las-o sa isi gaseasca pe unu calumea ca tu sigur mai tragi o betie si ii mai dai o palma! daca o iubesti las-o sa fie fericita! nu meriti sa o mai ai langa tine!
P.S. sa fi fost in locul lu frates'o te snopeam in bataie
Daca o iubesti eu in locu tau nu mas lasa asa usor, dar foarte urat din partea ta. In viata ta sa nu mai lovesti vreo fata
Nu cred ca e o idee buna. adica eu nu m-as mai impaca cu ea chiar daca a fost gresalea mea. te-a zis lu' fratesu asta e... nu are rost sa mai iti faci alte probleme (banuiesc ca fratesu e mai mare decat tine din moment ce nu o lasa)
Normal ca sa te impaci cu ea! Adica daca frates-o nu te lasa cu ea tu te dai batut? Nu fi fraier si actioneaza cu timpul nici frates-o nu va mai vea ce sa spuna si nu o sa aveti nici o problema
Pai bah, cum adica ti la ea daca tu o iei la palme asa de nebun, te imbeti si pac, o palma ca asa ai tu chef, nu frate, eu de eram fratesu' iti rupeam mana cu care ai lovit.
Poi si spunem mai exact asa ce sa fac ca tin foarte mult la ea si nu pot sa`mi i-au gandu de la ea.Si sunt sigur ca tine si ea la mine
Daca ti atat de mult la ea incearca sa vb cu fratele ei ...stiu ca e usor de zis si greu de facut dar alta solutie nu vad
Problema e ca ea tine, la mine nu la altu Si a zis ca stie ca am reactionat greist ca mi-a loat mintea bautura oriqm mersi pentru ajutor )