Deci, stăi calmă! E ceva normal la o fată. Se numește menstruație și o să îți vină odată la o lună. În primele luni o să îți vine in anumite dați adică: Luna asta ți-a venit pe 17, luna viitoare poate și mai târziu sau si mai devreme.
Deci trebuie să folosești un absorvant ( tampon să zic așa) și să îi zici mamei tale Cu timpul o să te obișnuiești. Nu te mai îngrijora că îți zisăi că e ceva normal la acestă vârstă.
Sper că te-am ajutat, funda ?
Multumesc mult! azi s-a intors mama si mi-a explicat tot :*
Noroc cu internetul, ca daca statea fata pana sa afle de la parinti murea de frica.
Am 12. nu stiu ce-i aia menstruatie
Nu iti face griji cand vin ai tai acasa vorbeste cu mama ta si spune-i ce s-a intamplat ea o sa-ti explice. Nu te ingijoara la orice fata/femeie ii vine menstruatia. E un lucru normal.
Mami u nu ti-a explicat cum e cu menstruatia? Nua i nimic doar ca ti-a venit menstruatia si se opreste la trei zile sau saptamana chiar depinde de at timp te tine
Stai linistita nu o sa mori.E normal la fete ca la o anumita varsta sa le vina ciclul (sa le curga sange de la pasarica). Nasol e ca tu si mama ta nu ati discutat pana acum despre asta.Caut.a la mami in dulap absorbante si foloseste in locul hartiei igienice sau cere de la magazin.
Toate fetele in jur de 13 ani fac ciclu adica ii curg sange de la....stiti voi.
beausingurlamasamea întreabă: