| Pietricel a întrebat:

Am si eu o problema. stiu ca ati zis ca la 10 ani sa nu ma gandesc la dragoste dar fata despre care tot va spun mi-a spus in fata ca ii place de mine. Chestia e ca sa ii spun ca si eu? Ma tot gandesc sa ii spun. Chiar imi place de ea. Spunetimi. Funda cel mai bun raspuns. Va rooog. Fata imi zambeste in fiecare minut. Fundaaaaaaaaaaaa

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Bineinteles ca poti sa te destainui si tu fata de ea si sa-i comunici ca sentimentul de atractie este reciproc. O relatie de prietenie se poate lega la orice varsta. Puteti sa deveniti foarte buni prieteni chiar nedespartiti si astfel sa participati la toate actiunile intreprinse mereu impreuna. Succes.

11 răspunsuri:
| Emilian65 a răspuns:

Daca ea ti-a spus ca te place, tu de ce nu-i raspunzi la fel ca o placi.

| Doub a răspuns:

Poate are probleme cu faţa, şi tu crezi că îţi zâmbeşte.

| Florentina9210 a răspuns:

Cica ''dragoste''. la varsta ta ai macar habar cu ce se ''mananca''? Pun pariu ca nu! Intoarceti-va la desenele voastre animate si terminati cu prostiile. Eu de exemplu cand stau in autobuz si imi zambesc diferiti baieti, inseamna ca ma iubesc toti? Probabil ca ii pari drag si de aceea iti zambeste, nu-ti fa sperante!

| Rakanishuu a răspuns:

Sunteti rai, ba!
Bineinteles ca la 10 ani nu ai cum sa ai o relatie si nici nu te gandi la asta!
Dar puteti sa va imprieteniti foarte bine si sa asteptati pana cand mai cresteti, pana cand veti fi capabili de o relatie.

| 6684464 a răspuns:

Dupa punct litera mare si se scrie "spuneti-mi".

Fata cati ani are, tot 10?
Tu chiar ai 10 ani?!

| TheLoveDoctorr a răspuns (pentru 6684464):

Are 10 ani, frate

| Otto2014 a răspuns:

Da,spune-i si tu, oricum, dragostea nu are varsta, nu?

| Pietricel explică:

Fata are tot 10 ani si eu la fel

| Pietricel explică:

Îi spun maine.

| Pietricel explică:

TheLoveDoctorr mi-a raspuns la toate intrebarile. Chiar ca e doctor in dragoste.

| DarkCrina a răspuns:

Daca iti zambeste la fiecare minut, mai lasa poza ca nu magazin sa iti zambeasca non-stop.