| forever_9986 a întrebat:

Am un prieten la care tin foarte mult, adica ne iubim, dar colegi mereu rad si le spun profesorilor, mi-au atras atentia de mai multe ori, si mi-au zis ca o sa ma transfere la alta scoala, eu il iubesc foarte mult si nu as vrea sa ma despart de el, si el ma iubeste, dar nu stiu ce sa fac, voi ce credeti?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Niciun profesor nu are dreptul de a se baga in viata ta privata. Nu cred ca esti in stare sa le spui asta in fata dar e bine de stiut. Faptul ca aia comenteaza e nasol, cel putin pentru el ca barbat. Parerea mea e ca ar trebui sa i o dea unuia in bot sa ajunga la directoare care sa cheme parintii amandurora la scoala si sa vezi ce se potolesc toti. Cat despre sanctiune legate de bataie nu ti face griji nimeni nu ia masuri. Poate ca nu e un sfat bun, poate e brutal si agresiv dar mie mi se pare cea mai buna metoda pentru a va fi voua bine. Trebuie sa ia atitudine ca si pentru asta e barbat.

6 răspunsuri:
| unknow a răspuns:

-ai, sa-i chishh in freza pe tampiti! smug hai ca orqm vine vacanta!winking lasa-i u p-aia! vezi-ti de drumul tau! dar sa ai grija! happy

| BAIATUL a răspuns:

Sa le transmiti la toti ca laughingas vrea eu sa le dau dobosh pa chip laughing si spune-le sa te lase impace ca nu e treaba lor sau mai bine nu ii baga in seama di indiferenta ca o vorba din batrani spune PROSTUL ISI DA SEAMA CA E PROST ATUNCI CAND NUE BAGAT IN SEAMA SI SE OFTICA, plus ca indiferenta ta ii va face sa ia foc.bafta

| DenisaBiluta a răspuns:

Dar doamne profii tai sunt comunisti sau ce altceva?laughingcum sa te transfere la alta scoala? sigur ai vreo 11-14 ani si de aia ai asemenea temeri si crezi tot ce zic profii.in fine nu te lua dupa ei sau dupa colegi nici sa nu `i bagi in seama

| anonima17ano a răspuns:

Pai dc te transfera la alta scoala? ca iubesti laughing? eee, ai grija... fa ce iti spune inima, o lasati putintel mai moale pana vine vacanta tongue :X

| BbyMic a răspuns:

Pfu da prosti colegi mai ai si tu si a mei sunt aasaa

| michaelina a răspuns:

Ce cls esti?