| BiBi2003 a întrebat:

As avea sa va pun si eu o intrebare care nu e una prea scurta.
Dar mai intai trebuie sa va povestesc cum s-a intamplat ca sa nu par o curva happy.
Un coleg de al meu s-a asezat langa mine in banca si a spus ca ma place un baiat.Eu in gandul meu oare ce fraier o fi. El spune ca e un baiat dragut.
Eu curioasa i-am spus ca o sa il cunosc.
A doua zi fac cunostinta cu un baiat pe nume Silviu care parea un baiat destul de placut. El mi-a povestit ca are o situatie slabuta un apartament si o dacie.La care eu ia-m spus ca si eu tot pe acolo cea ce era si adevarat!
Dupa vreo luna ma duc sa ai cunosc parinti si unde credeti ca ma duce la o dita mai vila cu piscina cica are 3 firme una de taxi o ferma un magazin etc.
Deci asta este putred de bogat.Eu in gandul meu oho si eu l-am facut fraier.
Sa nu mai mentionez ca de la dacie am ajuns la un Golf 5 si o Bora.
A mai trecut vreo 2 saptamani si am luat examenul pentru liceu eu intru la un liceu putin mai bun dar nu e mare diferenta. El s-a cam suparat ca eu am intrat si el nu dar media era dstul de mare da la 9.23 pana la 8.60 este ceva. El a inceput sa se schimbe cu mine nu prea mai iesa din casa si nu stiu ce sa ai spun.Ca doar no fost vina mea ca el nu a intrat cu mine. spuneti-mi si mie cum il fac sa il cuceresc din nou?

Răspuns Câştigător
| gabriella85 a răspuns:

Aaaaa,de ce te gandesti atat de departe? asta e notiunea ta de "curva"?,cuvantul asta are sigur alta conotatie(dealtfel mult mai grav)in fine,in primul rand bravo tie! iar in al doilea, afla ce s-a intamplat cu el de se [oarta asa de diferit fata de prima oara, faza cu intratul cu medie mai mare nu prea se leaga.sigur nu s-a racit dintr-atat, cred ca este altceva la mijloc.fi sincera si mergi direct la tinta,nu are rost sa mai amani,daca s-a plictisit de tine, lasa-l sa plece, fii demna si orgolioasa.nu te ruga de el sa va mai dati sanse.fii mandra ca esti femeie.vor veni altii la picioare tale, chiar daca vor avea o singura DACIElaughing

3 răspunsuri:
| NoNamePlease a răspuns:

Spune-i ca oameni sunt diferiti, uni cu un cap bun care vrea ceva de la viata(TU) si uni care au tot pe paine care nu se treseaza prea mult cu invatatul. Poate el crede ca l-ai facut prost ca are media mai mica, nu stiu.Invita-l in oras si intreaba-l daca s-a suparat. Daca nu e asta posibil sa fie gelos...Ca te duci la alt liceu, cu oameni noi. Sper ca am fost de folos.

| ThePunisher a răspuns:

Cum de ai avut medie asa mare daca ai greseli de gramatica si de ortografie? Si cea mai importanta intrebare: vrei sa il cuceresti pentru ca tii la el, sau pentru ca are Wolkswagen Bora, vila cu piscina, firma de taxi, etc? Voi sunteti alea care va plangeti pe aici ca nu stiu ce 'porc insensibil' v-a ranit inimioara plapanda, cand de fapt majoritatea sunteti materialiste pana in maduva oaselor.laughing Esti patetica...skull

| Alexaa_4438 a răspuns:

Foarte stupid...s-a suparat pe tine pentru nimic, pai daca el te place nu cred ca mai trebuie sa il recuceresti tot ce trebuie sa faci este sa ai o discutie foarte serioasa cu el.In legatura cu bogatia lui nu ar trebui sa te entuziasmezi prea mult pentru ca din cate inteleg ai 14-15 ani iar de maritat la varsta asta nu cred(asta fiind unica opriune prin care te poti alege cu ceva consistent).Nu toti care sunt bogati sunt smecheri sunt unii care-s prosti de dau in balti deci automat fraieri.Trebuie sa ii spui si lu foarte clar ce ai pe suflet si sa ii demonstrezi ca se supara degeaba.Mult succes, fundita :X?