Deoarece vrea sa iti spuna din tot sufletul un sincer "te iubesc"doar atunci cand o simte cu adevarat, nu doar asa superficial...Probabil inca nu este sigur daca t iubeste chiar daca intre voi exista atractie, obisnuinta si simpatie.Nu te grabi lasa lucrurile sa decurga normal si o sa vezi ca o sa fie mai frumos atunci cand iti va spune din inima ceea ce simte.Succes!
Ai raspuns cistigator
Multumesc...dar pentru mine nu conteaza cate puncte am acumulate pe acest site ci doresc sa ajut oamenii cu rasp mele, ma bucur ca te-am putut ajuta
Sincer, chiar crezi ca noi putem ghici exact motivul?
Bineinteles ca nu. Putem doar sa presupunem. Si ce se intampla daca tu iei in seama o presupunere gresita? Nu o sa fie prea bine pentru tine.
De aceea, cel mai bine e sa il intrebi pe el. Intre parteneri trebuie sa existe intotdeauna incredere!
De ce fetele vor sa fie mintite? Stii ce inseamna "a iubi"? Unii mor, din pacate, si nu reusesc sa traiasca acest sentiment.
Cati ani ai? aceste 2 cuvinte ``te iubesc``sunt foarte mari.nu le spui oricui,oricand.(desi sunt persoane care spun te iubesc fara sa simta ceva,foarte stupid )Personal,am spus te iubesc unei singure persoane, actuala mea prietena, desi am avut N relatii, in care mi se spunea te iubesc, dar eu zambeam si cam atat.
Baii eu zic asa..Multi baieti spun ca n-are cum un baiat sa iubeasca cu adevarat o fata doar dupa ce o fac! Asta acum nu stiu daca e adevarat dar pe toti care i-am intrebat imi raspundeau cu aceias chestie Deci daca vrei sa auzi un "si eu" spune-i ca il iubesti si o sa iti raspunda problabil Deci nu trebuie sa te ingrijorezi sau sa stai noaptea sa te gandesti oare de ce nu imi spune.Tu stai linistita o sa iti spuna la momenutu potrivit
Mutubal întreabă: