| Anonymous1996 a întrebat:

As vrea sa ma ajutati si pe mine cu niste sfaturi...

Deci, este o fata la mine in clasa este o colega noua care avenit anul acesta si imi place foarte mult de ea dar nu stiu cum sa ii spun adica ne intelegem foarte bine. Eu as avea o idee dar va cer si voua parerea, as vrea sa o invit sa mergem prin parc sa ne plimbam... sa vorbim. si nu stiu cum sa o invit va rog ajutati-ma.

Sa mentionez ca este putin mai baietoasa, la scoala joaca baschet cu noi baieti, ea practica judo, are centura albastra, este inteligenta. Si as dori sa precizez ca nu am mai avut o iubita inainte... si de asta nu stiu cum sa procedez... Deci va rog mult de tot sa ma avutati cu sfaturi FUNDA

2 răspunsuri:
| loveyourkiss a răspuns:

Incearca sa-i vorbesti frumos, sa-i acorzi mai multa atentie, sa o privesti in ochi, sai faci complimente(fetelor le place), sa va imprieteniati mai tare, daca ei ii place sportul si iti place si tie e perfect, aveti un prim subiect de discutie. Apoi tu vei observa starea ei cand discuta cu tine, daca ii place, sau daca e plictisita, iar daca vezi ca va simntiti bine unul in prezenta celuilalt ai putea sa ii spui ca o placi sau sa-i arati intr-un mod mai evident gen : sa o iei de mana.

Succes:*:*

| dany1414 a răspuns:

Pai eu as intrebao ce mai face ce ii place sa faca etc gaseste un subiect interesant apoi lucruriile decurc de la sinehappy fara sa-ti dai seamalaughing crede-ma o stiu din proprie experientalaughing Fundita?happy