| andreyhnio a întrebat:

Sall TPU, as vrea sa stiu cum as putea trece peste o despartire.mentionez ca relatia a durat 2 ani si eu inca o iubesc enorm pe acea fatacrying((

Răspuns Câştigător
| Linguritza a răspuns:

Mai Andrei hai ca sa vorbim acum barbateste. Tu ce esti ma? Esti cumva vreo fata? Mai se intelege, ca suferi, si eu am suferit enorm, 4 ani iti dai seama, plus ca m-a lasat balta deodata, si parca nici nu ma cunoaste. Stii cei in sufletul meu
? Fa si tu ca mine, incearca sa iti gasesti puterea de a merge mai departe, de a arata ca totusi, esti barbat, si in ciuda greutatilor, te ridici si mergi mai departe.

Vad ca stai in banca cu ea, si spune ca te iubeste bla bla bla, si o vezi ca sta cu ala de care ii place. Atunci fata asta nu este de tine, o fi o fata care nu prea poate intelege mai exact sentimentul de a iubi. Cunosc enorm astfel de persoane care la fel fac. Tu incearca sa inveti ceva din asta, si fi tare in acelasi timp, dao incolo de treaba ca doar esti barbat. Nu mai baga de seama tot ce face ea, si ce zice, incearca sa fii indiferent la ceea ce face si tinete tare. Suferinta nu se vindeca in 2 zile, ci intr-o anumita perioada de timp. Dar sa nu uit sa zic, ca aici depinde si te tine, cata vointa ai in tine de ati reveni.

Repet, nu-i usor, inteleg sentimentul, dar crede-ma, eu mam luat 2 luni de zile cu suferinta si abia abia mi-am revenit. Eu am suferit enorm, eram distrus, terminat. Obosit din cauza invatatului pentru bac, si pe langa asta si greutatea cea mi s-a dat. Dar am avut taria sa tin capul sus si am mers mai departe.

Demonstreaza ca tu esti un barbat si poti trece peste greutate. In timp vei gasi persoana potrivita. Tine minte, ce este al tau este pus deoparte.

Laso, la nivel mintal incearca sa iti revii, curaj, putere si ai sa vezi ca totul va fi bine. Daca vrei sa mai discuti cu mine, imi poti lasa id tau de mesenger pe privat.

Succes si tarie mare! Aduti aminte, uni au trec pan suferinte mult mai grele.

| andreyhnio explică (pentru Linguritza):

Da ma stiu doar ca problema e ca ea s-a dus la ala cand noi am fost certati pentru ca eu am fost cel mai prost atunci cand mam purtat urat k ea.pe ea ala la cucerit atunci cand eu nu eram alaturi de ea ea a consolato si ma doare enorm crying(((.nu cred ca mai sunt normal din punct de vedere mintal crying((oriceas face nu mi-a pot scoate din minte....nush ce sa fac.crying

5 răspunsuri:
| Linguritza a răspuns:

Cum sa treci peste o despartire? Interesant ceea ce imi zici. Uite ce am facut eu, cand s-a intamplat si la mine, dar mentionez ca eu aveam aproape 4 ani cu fata respectiva. Am incercat sa ies cu baietii, sa ma bag mai mult pe invatat sa imi ocup timpul cat eram la scoala, ma duceam foarte des la fotbal cu baietii, sau faceam exercitii musculare acasa sau la sala, ( depindea de cum stateam si eu cu treaba ), sau alergam de unul singur cam vreo 4-4.5 km. Faceam orice numai sa ma tin ocupat, caci daca stai asa si te gandesti la ea, te doare, si stiu cum e sentimentul. Incearca si tu sa faci asa daca vrei, la mine a functionat.

Succes si apropo, capu sus ca esti barbat!

| andreyhnio explică (pentru Linguritza):

Pai eu fac sala, doar ca .....nush da o iubesc enorm adica viata fara ea parca nu exista crying(((((9ea acum place pe altul si mi-a spus ca vrea doar o sapt sa fie km e k altu dar chestia e ca eu stau cu ea in banca si ea imi zice mereu ca ma iubeste doar k in pauze sta k ala....si ma doare enormmm crying((((((((

| Addeellinnaa18 a răspuns:

Cum poti trece peste o despartire? Pff. nu cred ca vreodata se poate trece peste asa ceva, daca au intervenit sentimente. Trebuie doar sa lasi in urma tot, sa nu te mai gandesti, sa incerci sa vezi in fata si sa te bucuri de ceea ce esti si ceea ce ai. Nu o sa uiti niciodata o relatie care a insemnat vreodata ceva pentru tine, de trecut in schimb, nu stiu, eu cand m-am despartit de prietenul meu, cu care avusesem 4 ani, pur si simplu am stat o perioada linistita, singura, am plans mult, m-am descarcat si am incercat sa ma refac alaturi de alt baiat. Chiar daca nu mai e la fel, chiar daca oricat mi-as dori sa fiu cu el din nou sau sa gasesc un baiat ca el, nu e posibil. Vorbeste mult, comunica, incearca sa iti gasesti o fata care sa te merite. O zi buna!

| EuAla a răspuns:

Incearca sa uiti de ea si sa iti gasesti cat mai repede alta prietenahappysper ca te-am ajutat