Ti-a zis fata clar ca nu vrea sa fiti mai mult decat prieteni, de ce insisti ca o tarfa posesiva? Crezi ca daca rade la glumele tale e innebunita dupa tine?
Evito,incearca sa nu o observi,incepe cu alte fete, crede-ma ca va fi geloasa! Asa sunt toate fetele, chiar daca nu va arata asta, va fi geloasa tare, iar dupa va incepe sa se uite altfel la tine! Succes!
Incep cu criticile dar nu pentru tine, ci pentru fcDb_Teo_1995 bha frate da ce e aici? loz in plic? bere cu cadouri sub capac? auzi ca mai incearca oferiti si voi putin respect, deocamdata il respect pe copilu asta,cel putin scrie corect nu ca alt semi'analfabeti care scriu in loc de "ea" = "ia" si altele care stiu numa facebook si mess
Deci prietene, daca ai intrebat'o ai facut un lucru bun,chiar daca ea a zis ca nu ca bla bla...
Ar trebui sa treci acum la urmatorul pas, ce ar fi sa nu fi prea insistent? eu zic ca ar fi mai bine si sa o tratezi cu mai multa indiferenta daca pana acum cu ea erai amic si povesti si bla bla, ar fi cazul sa fac ochi dulci altor colege din jurul ei, daca pot zice sa fi mai pervers, le mai iei in brate,le mai pupi pe obraz, mai o mana pe fund dar sa nu intreci masura ca daca o intreci poti parea magar, si dupa o perioada de timp vezi ce priviri iti arunca, ar putea fi geloasa, atunci o sa ii pari mai interesant, cand nu ii mai acorzi prea multa atentie, si incearca sa fi secretos, mai misterios fata de ea, iti zic eu ca sunt inebunite dupa mistere am ceva ani si am trecut prin chestii din astea, ai putea da add la le0nash@yahoo.com sa imi zici ce reactii are dupa chestiile astea, daca le vei pune in aplicare,
PS : ce ti'am zis pana acum, daca pui in aplicare nu le folosi robotizat, incearca sa fi tu insuti Bafta!
Chiar mi' s-a parut un subiect interesant... si am incercat sa ii zic tot ceea ce a trebuit sa fac si eu mai devreme. Dar eu nu am facut'o pe la 14-15 ani cand a trebuit, ci pe la 17-18 , dar vezi tu PushOn ca aproape nici un om nu asculta din sfaturile altora, adica fiecare trebuie sa se loveasca, asa suntem noi oamenii suntem curiosi "ce *** sa fac eu ce imi zice ala, ala e un prost da'l in pnm ca fac eu ca stiu mai bine " cam asa gandeste oricine si nu zice'ti ca nu e asa
apropo scuzati'mi greselile de ortografie din comentariul anterior, am putin probleme cu tastatura la laptop, si nu te uiti tot timpul sa vezi daca ai scris corect, plus de asta corecteaza si robotul, imi taie liniutele cum ar fi " mi - ar trebui" daca nu pui spatiu o taie robotu)
Salut fiule, ma bogdane tu nici macar nu ai zmantana in c...e si mai vrei iubita ma frate mai ajteapta macar sa iti apara corazla si dupa Fxxxo ca asa ce dracu sa faci nici corazla in cxxxe nu ai.