Piș pe statusurile voastre si pe fundele voastre.
altceva nu mai aveti in capu ala, decat statusuri, boraci fara imaginatie.
Funda?:*
Esentele tari se gasesc in sticlutele mici.
~Fiecare cu ce poate. Spre deosebire de tine eu pot de toate.
~Sti? Dorintele sunt pe gratis, eu nu scumpule:*.
Ai sentimentul profund ca te-am uitat, dar din pacate eu nu ma pot gandi la un alt baiat! :-)
Multa lume spune " Lasa-l, esti puternica, treci peste, e foarte usor ", dar sincer chiar nu este! :-(
Pune-te şi-n cur şi-n cap.Că eu tot pe el îl plac :X
You're my favourite drog! Show me real love baby!
Plecând prin iferite ţări în funcţie de combinări
Tu ăsta! Vrei să-ţi fie dor de mine?
Sunt aia de care ţi-a zis măta să te fereşti
Nu m-ai pierdut atunci.Dar m-ai pierdut acum!
Aşa-s toţi băieţii.Dar el, e pur şi simplu el.:X!
Băă! Eu îl iubesc.Restu nu vă priveşte
• Sunt in trecere.De la o stare la alta ce zici.te risti sa tii pasul cu mine?~! !
Nu voi fi o fata obisnuita pentru ca am dreptul sa fiu extraordinara.
« Am încercat să fiu rău/rea cu cei care sunt cu mine;
dar, din păcate, nu îmi reuşeşte la fel de bine. »
« Din cauza unor decizii proaste am pierdut;
dar, voi reveni în forţă. »
Nu mi-e dor de tine deloc...Ohh, ce minciunăăă._.
Dacă toate au trecut.de ce nu ar trece şi asta?
N`ai crezut`o niciodată. Greşeala ei a fost că ţi`a arătat cât de mult insemni tu pentru ea
Să te păstrez în suflet aş vrea,dar dacă o fac îmi distrug inima.
Nu răspund la telefon că cică am ceva probleme, de o vreme nu mai dau semne, începi să simţi că mă pierzi, vreau să gust întâi viaţă, apoi iubirea în care doar tu crezi.
Intelege ca nu vreau Doar o relatie de`o vara Fiindca inima mea Nu bate doar cand e frumos afara!
Timpul a trecut. ne-am maturizat, ne-am schimbat. Pe zi ce trece mai mult ne-am apropiat. Azi unde e una e şi cealaltă!♥
E o prostie să renunţi la visele tale. doar pentru că unul nu s`a împlinit.
Să iert? Tot timpul.Să uit? Niciodată.
Realitatea e mult prea dură atunci când dai de greu! Visele se spulbură aproape instantaneu.
Aş vrea să vezi... Că pot şi fără tine...
Vei cauta privirea mea in fiecare Ea din viata ta
Dupa un altu`, tot un altu` vine... Aceleasi replici, acelasi te iubesc. acelasi mi`e dor de tine, te doresc.
As putea sa o las balta, dar nu e stilul meu!
De multe ori ma intreb. ' oare i-a pasat de mine?! '
Te-ai schimbat. Acum e altfel. Iar unii te intreaba " Iubita. chiar iti pasa de el?
Vreau sa pun punct. Dar nu o pot face.
Priveste'o dar stai departe, acum nu te mai vrea! E mult prea tarziu pentru regrete, tot ce'si doreste e sa poata sa ierte...
Cândva poate am să regret dar, acum vreau să-mi văd de viaţa mea.
Noi insa sa ne pastram zambetul ♥ chiar daca ne doare uneori^.^
Nu'ti fie frica sa pierzi o persoana, daca te iubeste si tine la tine, nu va pleca niciodata!
Noi...suntem asa, mai complicate ♥
Nu te indragosti niciodata de cuvintele lui!
Draga mea, daca tot vrei sa fi cu doua fete, ai grija ca macar una din ele sa fie draguta...
Daca tie nu.ti pasa mie nici atat!
Sa.ti intre bine in capusor♥
Acum ma uit pe geam si zâmbesc. Ca-s totusi amintiri frumoase în care inca ma regasesc.
Mie dor sa te privesc fara sa spun nimiC! 'x Mie dor sa numar seCundele un piC` cate un piC `! =x
Nu doare ca nu te voi mai vedea doare ca nu te voi mai simti =x. Nu doare ce a fost', ci ce va fi`;]
• Ma gandesc foarte serios sa plec. Dar sunt persoane care O sa imi lipseasca •
Cine te iubeste te cauta, Cine te vrea iti spune, Cui ii este dor de tine te suna, Cine nu... NU e simplu!
Vrei bani? Banii n-o sa cada din cer! Vrei prieteni? Invata sa vorbesti sincer! Vrei respect? Invata sa respecti, sa oferi! Trebuie sa meriti tot ce ai! Sa castigi nu sa ceri!
Si sti ca nu e perfecta, sti ca te vrea Sti ca te minti singur cand zici ca nu te'ai gandit deloC la ea
Am decis că cel mai bine-ar fi să îmi văd de treabă, să mă fac că nu-mi pasă. Ajung acasă: "Gata cu tot, s-a terminat! Asta vreau? Nu, doar îmi propun ce trebuie’ să fac"
•Fă-ţi timp să iubeşti tot ce e sub soare.; x
sper sa iti placa Ciau >:d<
Andrei5001737 întreabă: