Buna!
Daca zice ca a fost surprinsa nu cred ca s-a suparat pe tine!
Desi mai bine ii spuneai asta in realitate ca acum poate rade sau poate te crede fricos ca i-ai zis pe mess!
Si eu am fost in situatia asta: I-am spus ca o plac si a fost surprinsa, dar nu stiu de ce, deoarece stia dinainte sa-i fi spus. Probabil are nevoie de ceva timp sa se gandeasca. Tu ai putina rabdare, eu cred ca si ea te place dar e mai timida si ii e rusine sa iti spuna. Noroc!
Intr-adevar poate ai luat-o prin surprindere dar nu are vreun motiv sa se supere pe tine dar va intelegeati bine (gen cei mai buni prieteni)? si cred ca va trebui sa o lasi in jur de 4-5 zile apoi intreab-o daca si ea te place.
De fapt azi am stat afara cu ea si cu grupul nostru de prieteni si sa comportat un pic altfel.parca mai tupeista.dar in rest nu mi-a zis nimic
Salut.
Poate chiar ai luat-o prin surprindere, dar eu cred că trebuia să îi spui în faţă ceea ce simţi pentru ea, nu pe net/sau cu ajutorul unui prieten/prietene. Îi trebuie timp de gândire, dar tu continuă să vorbeşti cu ea, poate va ieşii ceva frumos.
Mult noroc.