Sunteti oameni in toata firea (diferenta de varsta intr-adevar exista daaar parerea mea e ca dupa ce treci de o anumita varsta diferentele astea nu mai conteaza asa mult )eu zic ca da tipul te place ..acuma nu o lua foarte in serios
dupa felul in care se comporta vrea sa iesiti sa va cunoasteti mai bine(daca si tie iti place de el is vezi ca eu nu iti propune sa iesiti intreaba-l tu nu ai nimic de pierdut )
Este o diferenta destul de mare la varsta nu stiu ce sa zic poate ca pur si simplu asta este felul lui de a fii : prietenos si in legatura cu intrebarile despre tine poate ca vrea sa va cunoasteti mai bine asta nu este un lucru rau, dar daca tu ai sentimente pentru el eu zic sa il intrebi daca simte ceva pentru tine mai ales daca spui ca vorbit! mult succes!
Nu stiu, sunt atatea lucruri care ar" spune" ca ma place.
Mi-a spus ca sunt frumoasa cá, am un corp frumos intodeauna glumeste si se "baga im seama "cu mine chiar si ieri eram la o tereasa asteptam pe cineva, el a plecat sa isi ia mota intre timp m-a vazut, a zambitt ma salutat si... a plecat...Dar s-a intors numai ca, persoana care o asteptam a venit era un barbat elma vazut iar dupa cateva minute a plecat iar dar nu inainte de a ma privi in ochi.mi-a spus pesoana ce era cu mine ca avea o fata nu tocmai prietenoasa!
Iti face complimente asta este foarte dragut dar daca te place cu adevarat ar trebuk sa iti spuna in fata asta sau poate ca este timid poti incerca sa il intrebi sa vezi ce zice eu de ex i-am spus unui baiat care ma place ca simt ceva pentru el si totul a iesit minunat iti urez mult succes!
beausingurlamasamea întreabă: