| Anonimul2011 a întrebat:

Cand a inceput liceul am aflat ce colegi am si am vazut o colega de-a mea si am inceput sa o iubesc dar am o prietena pe care o iubesc si nu stiu ce sa fac si sa nu faceti glume prostesti ca am nevoie de ajutor help me!crying

Răspuns Câştigător
| cudyu007 a răspuns:

Stai kalm o sa mai patesti din astea tonguelaughing esti tanar profita d ocazie tonguehappy ai toata viata inainte tonguehappy si in plus tonguelaughing acu fie intre noi 2 gagicutze odata nu strik nimanui laughing

6 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna,acum esti confuz, se pare ca te-ai indragostit de colega ta, dar eu zic sa nu te grabesti.Totusi pe colega cea noua,nu o cunosti destul de bine si totusi ai o prietena pe care o iubesti si o cunosti mult mai bine.
Cel mai bine e sa iti clarifici sentimentele,sa lasi sa treaca ceva timp,poate o sa iti treaca indragosteala de acea colega,nu poti spune ca o iubesti pe colega aceea, din moment ce o stii de asa putin timp.E o vorba, nu da cioara de pe gard pentru pasarea din mana...

| adaanda a răspuns:

Sincer,daca chiar ai fi iubit'o pe aceea iubita a ta,nu ai fi simtit nici macar atractie fizica fata de alta fata. Ceea ce simti tu e de fapt un capriciu al unui copil in crestere,atata tot:p. Iubirea daca vei avea noroc o vei simti cand vei fi destul de matur, adica barbat, cand vei sti la cine sa te uitihappy.

| Cherry a răspuns:

Asta nu e iubire. iubire e dupa 18 ani in suswinking

| CosminME a răspuns:

Nu-i iubire e doar o atractie fizica, iar prietena e amica sau iubita... daca e iubita ramai cu ea... ca poate colega nu vrea sa se combine cu tine si o sa ramai cu buza umflata

| Anonimul2011 explică:

Sa stiti ca eu nu ma uit numai la aspectu fizic ci si la personalitate si o cunosc destul de bin cu colega noua ca am vb cu ea ieri cam 1h la telefon

| andreimtfk a răspuns:

Baaaa~~~ daca aia te iubeste pastreazoo laughing
PS:Si eu am patit-o si eu zic sa faci ca mine