| Singuratic a întrebat:

SAll TPU! cand eram in clasa a-1-a am avut o iubita care era in clasa cu mine. cand am ajuns in clasa a-2-a m-am mutat in alta clasa si s-a despartit de mine. acum, la 11 ani a inceput sa imi placa de ea din nou dar nu prea stiu cum sa ii spun fiindca mie cam teama ca nu ar vrea sa fie iar cu mine. ma ajutati, va rog cu niste sfaturi despre cum pot sa o impresionez sau cum sa o intreb daca vrea sa fie din nou iubita mea?

Răspuns Câştigător
| Stefan2323 a răspuns:

Bai frate lasati copilul in pace are si el o aventura o sa fie mare gagicar daca a avut o iubita in clasa intai eu sunt a 8 a(trec a 9 a) si sunt la prima iubita.
Du-te si intreab-o direct nu ai nimic de pierdut indiferent de ce raspuns o sa iti dea.
Inainte sa te duci iai si u un cadou o floare ceva sa nu fie scump.
Ea cati ani are daca este cat tine i-ai un cadou pentru fete

5 răspunsuri:
| ionutzul31 a răspuns:

In clasa intai ai avut "o iubita" (nu zici ca e neaparat si prima). Inseamna ca eu sunt fraier rau...asta daca ai idee ce inseamna iubita.

| Domnisoaraindragostita a răspuns:

rolling on the floor In clasa 1-a prima iubita! Tu macar stii ce inseamna iubita?

| Reyko95 a răspuns:

Lol si eu am 11 ani dar nu am avut nici.o data iubitalaughing

| Shandorika a răspuns:

Salut.

Păi în primul rând, te dai pe lângă ea vorbeşti cu ea des şi o întrebi când sunteţi undeva singuri, dar spune-i asta faţă în faţă.