Cel mai hazliu lucru ce mi s-a intamplat intr-o partida de sex a fost acum vreo 2 ani, vanator fiind, am nimerit in patul vecinei de-o varsta cu mine.
Dupa ceva timp schimband pozitile am nimerit eu deasupra.Ea era cu ochii inchisi, eu nu. Dintr-o data observ cum intra in camera pisica ei, se pune in fund si se uita la noi.Am izbucnit in ras amandoi.Iti dai seama ca nu am continuat.Ne'am uitat la "Nea' Marin miliardar")
Sau inca o data, facand dragoste cu o fosta prietena am schimbat pozitia si un sunet ciudat a aparut pe la bucile sale))
Cred c'am ras o juma' de ora spunandu'i ca s-a basit..defapt erau ceva goluri de aer in vagin, sau cam asa ceva)
Tare frumoasă istorioara ta! Ce frumos ar fi de ar fi mai mulți băieți ca tine pe lumea asta...să iubească ființa care le este alături nu sexul în sine.
Oricat am incerca noi barbatii sa ascundem lucru asta -O partida de sex e destul de incomoda pentru o femeie.Si oricato iubeam si o doream eram constient ca daca o sa fac sex cu ea o sa o ranesc cumva. Tineam prea mult la ea, o iubeam Enorm...
Du-te ma de aici. Am'fost cu mai multe decat a vazut ala. Si nu sunt vanator de gagici. Sumt doar... loverboy. ma indragostesc repede. De aici si numele . Nu am patit asa ceva nici prima oara cu toate ca abeam emotii nu aveam altceva si eu nu exteriorizez nimic. Nu exteriorizez decat dureri extrem de mari ( cap spart, lovituri im ccooaaiiee).
Daca ai sti ce vb miai da dreptate
Daca esti loverboy si te indragostesti repede.Cat ai putut sta cu o fata de ai reusit sa faci sex cu ea, de zici ca ai avut asa multe?
Cum vine asta? te indragostesti stai doua saptamani, faci sex si o lasi? ..doar asa imi explic.
Tot vanat e si asta!
Loverboy, am inteles ca esti arogant si ca iti place sa te lauzi singur, insa daca nu ai nimic de spus si daca vrei sa ii jignesti pe alti membri, mai bine taci. Ray nici macar nu ti se adresa tie si nici nu te-a intrebat nimeni despre viata ta personala.
Multumim pentru participare.
Lasa-l amice sa se laude si el -deh ce ai cu omu.El nu a avut nici o slabicinue -cred ca e nascut intr-o noapte polara.
Cam asa numai ca mai stateam putin dupa sex.
Ce ma?!?! Am o slabiciune. Daca i i zici ca trebuie sa mai fac odata clasa a noua fac infarct. Uras scoala. Am destule defecte. Doar ca e normal sa nu le i partasesc... si apropo nu ma laud. Fac conversatie
Prietene,la cat de viteaz te dai credeam ca esti cam peste 18 ani.
Lasa povestile si basmele tale romantice cu sexul facut din dragoste intr'o saptamana si pune-te la simn ca tie ti s'au impartit pijamalele de multa vreme.
Danysan a cerut lucruri amuzante povestindu-si ulterior o experienta amuzanta, nicidecum nu a cerut povesti de viata, baliverne, minciuni si laude.
Fii mai serios!
Salutare!
Asta nu este hazliu deloc pretenare, asa ceva ti se mai poate intampla deoarece asta tine de psihic. Hazliu a fost la mine cand, ca si tine, dupa cateva luni de tandreturi am decis trebuie sa trecem la "lupte de pat" faza aiurea consta ca de fiecare data cand ne iubaream ma simteam ciudat, fata nu mai punea suflet in ceea ce faceam de fiecare data, peste 3 luni mi-a cazut parul in gura m-am intalnit cu ea si tot plimband-ne prin parc a venit cineva in spatele meu si mi-a pus mainile la ochi intrebandu-ma daca stiu cine e? mai frate sa cada cerul pe mine si nu altceva cea pe care am cunoascuto( nici in ziua de azi nu stiu care e ) avea o sora geamana si uite-asa au hotarat ele sa imparta fiecare barbat pana ce le va sosi momentul maritisului. Nu zici ca am vrut sa ma casatoresc cu una dintre ele dar sa traiesc cu amandoua phiiiiii... ce fericire pe capul meu
Ce vrei amice nu e rau nici asa . Daca se supara sotia o ai pe sora de rezeva
Mi se pare super dulce ca nu ati facut-o si ea a adormit asa pe pieptul tau, uitandu-va la Patinaj Artistic. Mi se pare atat de scump si atat de dulce momentul. Eu sincera, sunt speriata de acest pas. :-s.
Nu rade -Rasul ingrase -vrei sa nu mai poti sa zbori buburuza?
))nu ma pot abtine
Get Over It--Awesome :-p!
Nu e vb de sentimente, ci de faptul ca unii, ca mine, se gandesc la asta inainte sa ajunga in punctul ala
Mai mai unde era Dr Love :-p .
Esti praf. Ce e asa greu. Trebuia sa ii zixk mai intai sase excite putin singura si tu sa te uiti cand te lua cu "rau" si de la excitatia cand o priveaiiti aruncai si creieieru sa faci treaba...
As vrea eu sa fiu praf ca sa pot sa ma uit prin gaura de la cheie la fetite in camere sau sa ma depun la ele pe undeva E mai rau cand esti pulbere ai grija ca nu esti departe
loverboy, baiatul a cerut lucruri hazlii in timpul partidei de sex nu pareri, desi cred ca sunt de aceeasi parere cu tine
Poate tu ai vrea sa fi praf. Eu nu si nici pulbere. Prefer sa bag ceva unde ai vrea tu sa te depui . Eu am iubita nu ca tine
Vrei sa inventez ceva? Nu am patit. Decat sa ma fac ca ala de ccaaccaatt in fata unei fete preferam sa'fac sex cu retineri si cu junghiuri.
De acord!
Totusi, nu toti pot fii cum esti tu, nimeni nu poate fii ca mine, nimeni nu'i la fel
Poate tipul e mai sentimental si in loc sa bage pune limba.Fiecare cu ce-i place, vorba aia!
Ce ma?!?! Ala mai sentimental ca mine? Am inceput cu iubirea din clasa1 sau 2 nu mai stiu. Am facut si o poezie de dragoste in clasele alea. De ddrraaccuu. In a 6ea imi era rusine sa vorbesc cu fetele... in a 8a s-a trezit instinctu. Daca imi placea de una nu scapa. Daca tot nu reuseam ii dadeam un sarut si fugeam ca imi era ca ma bate.
Nu'mi spune ca acum esti clasa a 10-a!
Hai ma sa ne luam in sentimentalisme ca vad ca zici ca esti mai bun ca mine .Ia baga o poezie de genu sa vada lumea ca nu minti
))
Zic eu!
Dintr-un bolovan coboara,
Pasul tau de domnisoara.))
Si cand Bolovanu carapa Loverboy agata o fata -adica niciodata
)
Pt ca am o iubita si in peste vreo 8 luni o sa am un copil deci nu am nevoie sa mai agat fete :p
Ca sa fi sentimentalist nu trebuie sa fi si poet. Ideea e sa vorbesti din inima. Si ce ddrraaccuu mai uitate prin mesaje ca ai acolo o scrisoare in care te-am intrebat ca de la artist la artist despre o poezie facuta in a doua daca e buna pentru clasa a doua.
Nu-i mai da atentie unuia care ce viseaza noaptea spune altora ziua cum ca el este fatu'-frumosu' din vis
Cred ca nu erai pregatit sau iti era frica sa nu te faci de ras dupa atata chin sau te trecea cacarea, fara sa iti dai seama...
Mai sti -Poate ca dusu ala avea efecte laxative
Ce dragut, asa e cateodata, consideri o partida de sex cu iubita ta ca un viol, nu te lasa inima, parca ai face ceva rau.
Iti zic eu, nu te simteai pregatit, asa e mereu prima oara, te panichezi un pic ca nu sti ce sa faci... Incearca sa mai ramaneti la saruturi si imbraisari pana esti pregatit