| Danysan a întrebat:

Sall-TPU-Care e cel mai Hazliu lucru care vi s-a inatamplat in timpu unei partide de sex? In urma cu cativa ani am cunscut o fata foarte frumoasa de care m-am Indragostit.Ideea e ca desii incercam sa fiu cu ea nu prea reuseam.Ea vroia sa se asigure ca nu sunt un Vanator si ca vreau o relatie stabila. Dupa multa munca sa zic asa am reusit o fac sa tina la mine si sa ma iubeasca. Faptul ca tineam asa de mult la ea m-a facut sa imi fie nescesara doar prezenta ei si atat.Nu ma interesa sa fac sex cu ea, vroaim doar sa fim impreuna, sa fie cu mine sa o iubesc si sa ma iubeasca. Dupa vreo 3-4 luni am ajuns la concluzia ca ne simteam pregatiti pentru urmatorul pas.Asa ca am pragatit o atmosfera romantica -flori si dupa totate cele am decis sa trecem la treaba.Eu obisnuiesc de fiecare data sa fac un dus inainte de o partida de sex, ma relaxeaza si am simt mult mai ok. Cand m-am intors buburuza era intr-o lenjerie intima foarte provocatoare, ma astepta.Desii ma imi doaream sa o fac cu ea in toate pozitile posibile ceva parca nu ma lasa.ma uitam la ea si desii o doream ma cuprinsese un sentiment de mila -Stiu ca nu e ok dar nu puteam sa o fac.Nu eram in stare sa ma culc ea.In gandu meu imi ziceam ca nu e ok -Imi era scarba de mine.ma simteam ca un nemernic. Ma luat inima -ma intepa foarte puternic.Ea a observat ca ceva nu e ok si m-a intreabt ce am.I-am raspuns ca nu ma simt prea bine si sa o lasam pe alta data.Am luat-o in brate si neam uitat la Patinaj Artistic pana cad ea a adormit. Apoi si eu -Continuand sa imi repet ce era cu mine.Nu eram nici eu nici ea virgini.Nu am intels niciodata ce s-a intamplat in acea seara?

Răspuns Câştigător
| SirGilbert a răspuns:

Cel mai hazliu lucru ce mi s-a intamplat intr-o partida de sex a fost acum vreo 2 ani, vanator fiind, am nimerit in patul vecinei de-o varsta cu mine.
Dupa ceva timp schimband pozitile am nimerit eu deasupra.Ea era cu ochii inchisi, eu nu. Dintr-o data observ cum intra in camera pisica ei, se pune in fund si se uita la noi.Am izbucnit in ras amandoi.Iti dai seama ca nu am continuat.Ne'am uitat la "Nea' Marin miliardar"laughing)

Sau inca o data, facand dragoste cu o fosta prietena am schimbat pozitia si un sunet ciudat a aparut pe la bucile salelaughing))
Cred c'am ras o juma' de ora spunandu'i ca s-a basit..defapt erau ceva goluri de aer in vagin, sau cam asa cevalaughing)

43 răspunsuri:
| HolyPotato a răspuns:

Tare frumoasă istorioara ta! Ce frumos ar fi de ar fi mai mulți băieți ca tine pe lumea asta...să iubească ființa care le este alături nu sexul în sine.

| Danysan explică (pentru HolyPotato):

Oricat am incerca noi barbatii sa ascundem lucru asta -O partida de sex e destul de incomoda pentru o femeie.Si oricato iubeam si o doream eram constient ca daca o sa fac sex cu ea o sa o ranesc cumva. Tineam prea mult la ea, o iubeam Enorm...

| RAY a răspuns:

Blocaj mental e ceva normal

| loverboy111 a răspuns (pentru RAY):

Du-te ma de aici. Am'fost cu mai multe decat a vazut ala. Si nu sunt vanator de gagici. Sumt doar... loverboy. ma indragostesc repede. De aici si numele tongue. Nu am patit asa ceva nici prima oara cu toate ca abeam emotii nu aveam altceva si eu nu exteriorizez nimic. Nu exteriorizez decat dureri extrem de mari ( cap spart, lovituri im ccooaaiiee). big grin

| RAY a răspuns (pentru loverboy111):

Daca ai sti ce vb miai da dreptate

| SirGilbert a răspuns (pentru loverboy111):

Daca esti loverboy si te indragostesti repede.Cat ai putut sta cu o fata de ai reusit sa faci sex cu ea, de zici ca ai avut asa multe?
Cum vine asta? te indragostesti stai doua saptamani, faci sex si o lasi? ..doar asa imi explic.
Tot vanat e si asta!

| LeontinAndrei a răspuns (pentru loverboy111):

Loverboy, am inteles ca esti arogant si ca iti place sa te lauzi singur, insa daca nu ai nimic de spus si daca vrei sa ii jignesti pe alti membri, mai bine taci. Ray nici macar nu ti se adresa tie si nici nu te-a intrebat nimeni despre viata ta personala.

Multumim pentru participare.

| Danysan explică (pentru LeontinAndrei):

Lasa-l amice sa se laude si el -deh ce ai cu omu.El nu a avut nici o slabicinue -cred ca e nascut intr-o noapte polara.

| loverboy111 a răspuns (pentru SirGilbert):

Cam asa numai ca mai stateam putin dupa sex.

| loverboy111 a răspuns (pentru Danysan):

Ce ma?!?! Am o slabiciune. Daca i i zici ca trebuie sa mai fac odata clasa a noua fac infarct. Uras scoala. Am destule defecte. Doar ca e normal sa nu le i partasesc... si apropo nu ma laud. Fac conversatie

Prietene,la cat de viteaz te dai credeam ca esti cam peste 18 ani.
Lasa povestile si basmele tale romantice cu sexul facut din dragoste intr'o saptamana si pune-te la simn ca tie ti s'au impartit pijamalele de multa vreme.
Danysan a cerut lucruri amuzante povestindu-si ulterior o experienta amuzanta, nicidecum nu a cerut povesti de viata, baliverne, minciuni si laude.
Fii mai serios!
Salutare!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asta nu este hazliu deloc pretenare, asa ceva ti se mai poate intampla deoarece asta tine de psihic. Hazliu a fost la mine cand, ca si tine, dupa cateva luni de tandreturi am decis trebuie sa trecem la "lupte de pat"tongue faza aiurea consta ca de fiecare data cand ne iubaream ma simteam ciudat, fata nu mai punea suflet in ceea ce faceam de fiecare data, peste 3 luni mi-a cazut parul in guralaughing m-am intalnit cu ea si tot plimband-ne prin parc a venit cineva in spatele meu si mi-a pus mainile la ochi intrebandu-ma daca stiu cine e? mai frate sa cada cerul pe mine si nu altceva laughing cea pe care am cunoascuto( nici in ziua de azi nu stiu care e ) avea o sora geamana rolling on the floor si uite-asa au hotarat ele sa imparta fiecare barbat pana ce le va sosi momentul maritisului. Nu zici ca am vrut sa ma casatoresc cu una dintre ele dar sa traiesc cu amandoua laughing phiiiiii... ce fericire pe capul meu laughing

| Danysan explică (pentru anonim_4396):

Ce vrei amice nu e rau nici asa laughing. Daca se supara sotia o ai pe sora de rezeva laughing

| Florenta16 a răspuns:

Mi se pare super dulce ca nu ati facut-o si ea a adormit asa pe pieptul tau, uitandu-va la Patinaj Artistic. Mi se pare atat de scump si atat de dulce momentul. Eu sincera, sunt speriata de acest pas. :-s.

| Crissu3005 a răspuns:

OMGlaughingrolling on the floor

| Danysan explică (pentru Crissu3005):

Nu rade laughing-laughingRasul ingrase -vrei sa nu mai poti sa zbori buburuza?

| Crissu3005 a răspuns (pentru Danysan):

laughing)rolling on the floor)nu ma pot abtine

Get Over It-laughing-Awesome :-p!

| Danysan explică (pentru Danysan):

Unii mai avem si sentimente buburuza :-p! Nu toti sunt masini de facut sex pe banda. Unii pun Suflet si de cele mai multe ori se ard...

| Crissu3005 a răspuns (pentru Danysan):

Nu e vb de sentimente, ci de faptul ca unii, ca mine, se gandesc la asta inainte sa ajunga in punctul ala

Mai mai unde era Dr Love :-p laughing.

| loverboy111 a răspuns:

Esti praf. Ce e asa greu. Trebuia sa ii zixk mai intai sase excite putin singura si tu sa te uiti cand te lua cu "rau" si de la excitatia cand o priveaiiti aruncai si creieieru sa faci treaba...

| Danysan explică (pentru loverboy111):

As vrea eu sa fiu praf ca sa pot sa ma uit prin gaura de la cheie la fetite in camere sau sa ma depun la ele pe undeva laughingE mai rau cand esti pulbere ai grija ca nu esti departe laughing

loverboy, baiatul a cerut lucruri hazlii in timpul partidei de sex nu pareri, desi cred ca sunt de aceeasi parere cu tinelaughing

Poate tu ai vrea sa fi praf. Eu nu si nici pulbere. Prefer sa bag ceva unde ai vrea tu sa te depui laughing. Eu am iubita nu ca tine tongue

Vrei sa inventez ceva? Nu am patit. Decat sa ma fac ca ala de ccaaccaatt in fata unei fete preferam sa'fac sex cu retineri si cu junghiuri.

De acord!
Totusi, nu toti pot fii cum esti tu, nimeni nu poate fii ca mine, nimeni nu'i la fel
Poate tipul e mai sentimental si in loc sa bage pune limba.Fiecare cu ce-i place, vorba aia!

Ce ma?!?! Ala mai sentimental ca mine? Am inceput cu iubirea din clasa1 sau 2 nu mai stiu. Am facut si o poezie de dragoste in clasele alea. De ddrraaccuu. In a 6ea imi era rusine sa vorbesc cu fetele... in a 8a s-a trezit instinctu. Daca imi placea de una nu scapa. Daca tot nu reuseam ii dadeam un sarut si fugeam ca imi era ca ma bate.

Nu'mi spune ca acum esti clasa a 10-a!

| Danysan explică (pentru loverboy111):

Hai ma sa ne luam in sentimentalisme ca vad ca zici ca esti mai bun ca mine laughing.Ia baga o poezie de genu sa vada lumea ca nu minti laughing

| SirGilbert a răspuns (pentru Danysan):

rolling on the floor))
Zic eu!
Dintr-un bolovan coboara,
Pasul tau de domnisoara.laughing))

| Danysan explică (pentru SirGilbert):

Si cand Bolovanu carapa Loverboy agata o fata -adica niciodata

| SirGilbert a răspuns (pentru Danysan):

laughing)

Pt ca am o iubita si in peste vreo 8 luni o sa am un copil deci nu am nevoie sa mai agat fete :p

Ca sa fi sentimentalist nu trebuie sa fi si poet. Ideea e sa vorbesti din inima. Si ce ddrraaccuu mai uitate prin mesaje ca ai acolo o scrisoare in care te-am intrebat ca de la artist la artist despre o poezie facuta in a doua daca e buna pentru clasa a doua.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Danysan):

Nu-i mai da atentie unuia care ce viseaza noaptea spune altora ziua cum ca el este fatu'-frumosu' din viswinking

| 69AnonimuS69 a răspuns:

Cred ca nu erai pregatit sau iti era frica sa nu te faci de ras dupa atata chin sau te trecea cacarea, fara sa iti dai seama...

| Danysan explică (pentru 69AnonimuS69):

Mai sti -Poate ca dusu ala avea efecte laxative laughing

| mateicoca a răspuns:

Ce dragut, asa e cateodata, consideri o partida de sex cu iubita ta ca un viol, nu te lasa inima, parca ai face ceva rau.

| Danysan explică (pentru mateicoca):

Cam asa ceva -ajungi sa ti la ea atat de mult incat iti e asa aiurea sa faci cu ea sex.

| zyrex a răspuns:

Iti zic eu, nu te simteai pregatit, asa e mereu prima oara, te panichezi un pic ca nu sti ce sa faci... Incearca sa mai ramaneti la saruturi si imbraisari pana esti pregatit

| Danysan explică (pentru zyrex):

Aici cred ca nu era vorba de pregatit deoarece aveam experienta sexuala destula si ea la fel (cel putin nu cu mine). Problema era ca o Iubeam prea mult iar partida de sex in sine mi se parea o fortare pentru ea.