Cel mai hazliu lucru ce mi s-a intamplat intr-o partida de sex a fost acum vreo 2 ani, vanator fiind, am nimerit in patul vecinei de-o varsta cu mine.
Dupa ceva timp schimband pozitile am nimerit eu deasupra.Ea era cu ochii inchisi, eu nu. Dintr-o data observ cum intra in camera pisica ei, se pune in fund si se uita la noi.Am izbucnit in ras amandoi.Iti dai seama ca nu am continuat.Ne'am uitat la "Nea' Marin miliardar")
Sau inca o data, facand dragoste cu o fosta prietena am schimbat pozitia si un sunet ciudat a aparut pe la bucile sale))
Cred c'am ras o juma' de ora spunandu'i ca s-a basit..defapt erau ceva goluri de aer in vagin, sau cam asa ceva)
Tare frumoasă istorioara ta! Ce frumos ar fi de ar fi mai mulți băieți ca tine pe lumea asta...să iubească ființa care le este alături nu sexul în sine.
Ce vrei amice nu e rau nici asa . Daca se supara sotia o ai pe sora de rezeva
Oricat am incerca noi barbatii sa ascundem lucru asta -O partida de sex e destul de incomoda pentru o femeie.Si oricato iubeam si o doream eram constient ca daca o sa fac sex cu ea o sa o ranesc cumva. Tineam prea mult la ea, o iubeam Enorm...
Nu rade -Rasul ingrase -vrei sa nu mai poti sa zbori buburuza?
Nu e vb de sentimente, ci de faptul ca unii, ca mine, se gandesc la asta inainte sa ajunga in punctul ala
Mi se pare super dulce ca nu ati facut-o si ea a adormit asa pe pieptul tau, uitandu-va la Patinaj Artistic. Mi se pare atat de scump si atat de dulce momentul. Eu sincera, sunt speriata de acest pas. :-s.