Deci esti si baiat ) pai daca esti mort dupa mine du-te-n *** in groapa unde iti e locul!
Spre surprinderea ta nu sunt si sunt peste tine bre la cat sunt de buna :-p. Oricum esti surioara mea si te astept acolo sa ne lingem.
Dupa mine n-are decat sa fie diferenta si de 25 de ani intre ei atata timp cat ambii parteneri au 18+
No harm done.
Ma uimesti bre dar esti surioara mea :*Trebuie sa tin la tine -ce m-as face eu fara tine si calificarea ta la supt :*
Nu vezi ca surioara mea te astepta afara -Fi si tu darnic cu ea da ca e cam ofilita da eu zic ca poate sa te satisfaca si pe tine :-P
Ba nu-ti este somn la ora asta?
Stai ca mine nopate ca liliacu...
Te inseli sunt micuta si mi-e frica dar am afara o sorica care poate sa te suga de putica :*
Deci pana la urma ai ceva atractie fata de el/ea
Eu nu stiu ce m-as face fara tine si mama ta ca alte curve mai mari nu mai gasesc
Pe tine cine *** te-a bagat in seama? Cu fata aia mi-ar fi rusine sa comentez
Ai bre nu fi rautacioasa, vezi cum esti tu ce ai cu ea? Daca tie iti place sa o sugi normal ca ai tenul perfect ...nu fi rautacioasa.
All these bitches wanna lick my ice cream
I'm telling you, son, I'm living your dream
These bitches, they just dig my blue *** eyes
(Oh my god)
I save the best for last - surprise
All these bitches wanna lick my ice cream
I'm telling you, son, I'm living your dream
All I wanna do is to lick your ice cream
Please, give us girls a little something that will make us scream
When I was a bachelor even hoes would turn me down
Honey you ain't funny but you acting like a clown
My dog walked around with a diaper just incase
I would be desperate enough to try and *** him in the ass
But now that I have a girlfriend, all these bitches want me bed
They call me the ice cream man (and damn, your ice cream is nice)
I serve it on a cone with two giant balls
And you swallow it even if it comes up your nose
Yum yum
https://www.youtube.com/watch?v=JRwXku3nM1c
Pentru tine si pentru mama ta, ia uite stii si despre cum e cu tenul, eu am pielea zbarcita ca doar sunt la batranete poate tu o ai perfecta de la atata sperma care se prelinge pe fata ta
Mai draguta nu ti se pare ca ai un limbaj vulgar sau ai uitatt ca esti fata chestiile astea te fac sa pari o fata/femeie ieftina fara scrupule
Sincer indiferent cum as arata cine ma va placea ma va placea asa cum sunt degeaba as avea o carcasa frumoasa daca interiorul ar fi putred
anonim_4396 întreabă: