| Andrei32133 a întrebat:

care imi poate zice si mie locurile unde o fata se excita cel mai mult?

Răspuns Câştigător
| DirectDinBerceni92 a răspuns:

In pi2da se excita cel mai grav.Nu trebuie stiut mai mult. N-ai parte de pasarica, te duci s-o pupi pe gat. Daca nu vrea nici pe gat atuncea ii bagi limba-n gat pana cand renunta si te lasa la gat, apoi daca te lasa la gat, te lasa si la pasarica si bingo! Esti tata!

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru DirectDinBerceni92):

Ce a ajuns site ul ăsta! Cum poți vorbii atît de vulgar? Nu te gîndești că sînt și copii pe acest site, ar trebui administratorii acestui site să te suspende pe timp nedefinit, dar văd că nici lor nu le pasă, se complac și dînșii în această mocirlă ce a devenit acest site. Chiar așa stimatîntrebări și răspună domnișoară Cristina, de ce nu luați măsuri ca astfel de întrebări și răspunsuri nici să nu fie afișate pe acest site.Stimată domnișoară Cristina vă consider o domnișoară cultă, rafinată nu mi aș putea imagina niciodată că a-ți fi de acord cu astfel de întrebări, apelez la dumneavoastră în speranța că ve-ți remedia această problemă. Cu deosebit respect. Sărut mîinile, și vă doresc multă sănătate și numai bine.

| DirectDinBerceni92 a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Ce am zis asa vulgar? Am vorbit chiar frumos! Vrei sa vezi cum vorbesc eu vulgar?
Oricum toti copii din ziua de azi vorbesc mai rau ca noi asa ca nu-si are rost smiorcaiala ta.

7 răspunsuri:
| harciog a răspuns:

Prin Dubai...

| Andrei32133 explică (pentru harciog):

Cind castig la lotto imi cumpar casa pe Palm Al Jali

| harciog a răspuns (pentru Andrei32133):

Si ma inviti la un ceai de tei?

| Mαdαliηα a răspuns:

Ei, na! Esti baiat asa'i? Sigur ca esti. daca erai fata stia'i si singur laughing. Poi sa stii ca ar trebui sa afli singur nu trebuie sa stii tu asta asa din prima. Lucrurile astea nu pot fi spuse tu. nu ori de fata se excita la fel de usur sau greu. depunde de persoana si cu un sarut sa nu crezi ca reusesti asta sau mai stiu eu ce. [ Adica in cazu meu nu se reuseste ] laughing.

| mroxana a răspuns:

Stati in parc singuri si sarut-o si dupa aia zii ca o iubsti la nebunie si tu tot o saruti si pune-o la tine in brate(pe fata)si tu poti continua mai departe pentru ca stiihappyfunda? te rog

Întrebări similare