anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce parere aveti de relatiile de pe internet. Am cunoscut o fata acum 4 zile pe net si de vreo 2 zile avem amandoi la status ca ne iubim. Problema este ca nu stiu ce sa fac. A avut incredere in mine si mi-a destainuit multe secrete... Ceea ce simt eu cu adevarat veti intreba. Pai simt ca o iubesc si ca imi place foarte mult de ea. Am vazut-o in poze si este foarte draguta. Va rog sa-mi raspundeti cat mai serios si cat mai repede. Va multumesc. Hristos a Inviat!

Răspuns Câştigător
| YumikoItsMyName a răspuns:

Adevar a inviat! Sunt de acord cu relatiile pe internet pentru ca si eu sunt in una, dupa ce am vorbit cateva luni bune chiar un anhee hee oricum nu stiu cat de mult va cunoasteti si nu cred ca ar trebui sa va jucati cu cuvintele asa(ca va iubiti) asta o veti stii cand o sa va intalniti prima data plus ca e cam repede. Pe viitor stata timp cat vorbiti pentru a compensa distanta e ok dar tot se va simti lipsa intr-un fel adica o sa simtit nevoie sa va tineti in brate etc. Oricum sunt de acord numai ca nu va grabiti ceea ce deja ati facut=o, luati-o mai usor.

11 răspunsuri:
| VadTot a răspuns:

Hristos a Inviat!
In camera web ai vazut o? La Telefon ai vorbit cu ea? Bai Copilul lu ' Tata Cum adica in patru zile te si iubeste? Sau si o iubesti? si ce secrete ti a spus ca este inca virgina si vrea sa o inceapa cu tine? Bai nene tu ori esti foarte mic ori ai crescut in fata calculatorului ca daca te as vedea fata in fata si mi ai spune toate astea cred ca te as intreba daca ai baut ceva! Pai ce naiba tu dormi doar pe o ureche? Ok Va ti indragostit de la primul clic acum nu te mai indragostesti la prima vedere ci la primul clic! pai hai maturizeaza te si tu un pic iesi pe afara printr un parc cu prientenii si incearca sa cunosti asa o fata nu in fata calculatorului ce naiba e Primavara e frumos afara ok te place foarte mult si Deci Hristos a inviat inca odata si te sfatuiesc sa te trezesti si tu la realitate! Nu spun ca acea fata nu te ar place dar nici decum ca te ar iubii tu stii cum este cu acest sentiment? Tu crezi ca vine asa in patru ziele ce naiba fi serios si matur Asa te vreau ok? la telefon vorbiti? hai si sa vi cu noi detalii ok?

| Mann02 a răspuns:

Eu am avut o relatie similara ce a durat 7 luni si a fost totul pe internet, tipa nu era romanca ci de foarte departe dar pana la urma s-a dus totul naibii, aveam si planuri ca o sa ma duc acolo si ma cunostea toata familia si neamurile ei, si niciodata nu am mai ajuns sa plec, distanta a distrus treaba, dar voi sunteti mai apropiati, iti e mult mai usor sa o vezi, poti merge chiar in fiecare weekend daca sunteti mai aproape...
Daca va intelegeti Dumnezeu sa va ajute happy

Răspuns utilizator avertizat
| Lamaitzza a răspuns:

Cea mai mare prostiee! (fara suparare)

| xlollypop a răspuns:

Nu ai cum sa o iubesti dupa cateva zile mai ales ca nu v-ati intalnit.eu nu-s deloc de acord cu relatiile pe net pentru ca Nu exista asa cv.nu poti iubi o persoana doar vbind cu ea pe net(pe net poate fi oricine de exemplu eu am vbit cu o gramada de baieti de pe idurile unor fete care erau timide si eicredeau ca vorbesc cu ele)asa ca relatile pe net mi se par niste prostii.si ai grija sanu zici cine stie ce secrete pentru ca ea poate nici macar nu ti-a zis secrete adv si poate doar a vrut sa ti castige increderea.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Adevarat a inviat.Relatiile pe net sint posibile si perfect reale, daca ai nimerit persoana potrivita.Cunoasteti-va mai intii.Nu dupa 4 zile.Nu luati decizii pripite.Mult noroc.

| NeneaGogu a răspuns:

Sunt daunatoare,si eu am patit la fel ca tine laughing mai ales ca eu am fost acela care i-am atras atentia la sentimente si ca viata reala nu se compara cu cea virtuala, dar totusi atunci cand o persoana iti spune anumite momente din viata ei, si tu la fel, parca se leaga un fel de prietenie, azi m-a lasat cu ochii in soare, ma simt aiurea rau de tot, cu toate... nu mai spun nimic ca nu vreau sa-mi amintesc, na!

| asdfghjhghkjj a răspuns:

Sti ce cred eu? ca risti sa te intalnesti cu o baba disperata laughing nu, acum pe bune, e unde sti tu ca nu este vreo disperata, sau cum am mai spus, o babaciune. daca ea pune nu stiu ce poza la profil cu o fata sexy, asta nu inseamna neaparat ca ea este acea fata! nu te opreste nimeni sa ai o astfel de relatie, dar nu uita ca nu este reala happy mai bine ai renunta la ea inainte de un sfarsit dureroswinking fa cum crezi, dar asta este afatul meu happy

| hitman112 a răspuns:

Ma intreb: faceti dragoste virtual daca va tot iubiti asa mult? Da se poate relati pe internet dac cu conditia sa te intalnesti cu respectiva.

| annix a răspuns:

laughing ce iubire este asta dupa 4 zile? logic ca ti-a spus multe secrete pentru ca nu sunteti fata in fata si ii este mult mai usor... iar parerea mea este ca nu o iubesti, doar iti place foarte mult de ea, te atrage, etc,,,

| Florialbastre a răspuns:

De 4 zile v-ati cunoscut virtual si deja,, va iubiti,,?