| EuAlaStrain a întrebat:

Ce parere aveti. Deci am 14 ani. is in cl-a-8-a si am in clasa o fata care pana azi nu vb deloc cu mine ne certam adesea de la niste tampenii si nu parea sa vrea sa vb cu mine... dar de cateva zile simt ca se uita mai mult la mine si chestii din astea adica azi vb cu 2 colege despre nistevirusi din pc-u meu si nici 10 cuvinte nu am zis ca m-a si strigat repede si mi-a zis ca stie ea un site bun. ca si ea a avut probleme din astea. si ma rog si tot ce mi-a zis m-am uitat fix in ochii ei si ea la mine. si ma rog azi am incercat tot sa ma uit la ea mai mult...ma rog ea se mai uita la mine dar cand se uita. era asa o privire mai speciala (ma rog poate-s doar visele mele.laughing dar mie asa m-i se parea) asa si la sf orelor. am avut o problema cu un coleg care m-a suparat tare si ea m-a strigat si mi-a zis sa-l bat laughing ma rog mi-a zis de vreo 2 ori sa fac asta. desigur. nu l-am batut. doar m-am rastit la el. si dupa cand ieseam din sc. mergeam eu cu 2 prieteni si in fata ei statea unu din ei. si ea ea zis. asa m, ai dus sa se dea. iar eu cand am trecut nu mi-a zis nimic ma rog. Mie imi place de ea. dar as vrea niste sfaturi ca nu am chef sa ma fac de rusine. ziceti-mi ce sa fac big grin FUNDA la un raspuns bunwinking

4 răspunsuri:
| JulieAndreeaB a răspuns:

Hm.incearca sa porti conversatii cu ea pe diverse teme.(de interes comun), ajut-o cu teme etc.iar dupa ceva timp provoaca o discutie serioasa cu ea in care sa ii spui dorintele tale, care sunt asteptarile ei de la tine.si daca ati avea un viitor impreuna. succeshappy

| BloodPrison a răspuns:

Pai cred ca te place... explodeaza hormonii in ea fie, aproprite si tu de ea vb. mai mult cu ea stai mai mult in preajma ei fa-i complimente.si vezi ce se intampla

| EuAlaStrain explică:

Ehh.laughing problema ca nu e chiar asa usor...ea are o pr super buna si sta in banca cu ea... as putea vb sa ma lese pe mine sa stau dar.laughing ar parea ciudat asa de-o data.straight face si + ca ar rade colegii de mine tongue sad. si faza cu mersu` acasa. hmm. ea tot cu pr cea mai buna a ei merge si acasa. si sta in partea opusa unde stau eu.sad deci. mai vreau sfaturi tongue big grinDDDD

| Gabriel04 a răspuns:

In primul rand mutate in banca cu ea fratewinking e clar ca te place daca sunteti in aceeasi banca va fi mai usor atragei atentia in timpul orelor...soptestei cuvinte frumoase gasesti tuwinking apoi incearca sa te duci spre casa numai cu ea. vorbeste cu, restul colegilor sa o ia inainte ramai cu ea mai in urma.incearca sa o duci la brat spre casa.chiar daca nu pre ajuta dar va mai apropiati unul de altul apoi daca ea sta mai departe de scoala decat tine.conduo acasa.winking cand incepeti orele asteapt-o sa va duceti amun2 la scoala. daca vede ca ii dai atentie.fii sigur ca va fi iubita tawinking iti zic din proprie experienta