| EuAlaStrain a întrebat:

Ce parere aveti. Deci am 14 ani. is in cl-a-8-a si am in clasa o fata care pana azi nu vb deloc cu mine ne certam adesea de la niste tampenii si nu parea sa vrea sa vb cu mine... dar de cateva zile simt ca se uita mai mult la mine si chestii din astea adica azi vb cu 2 colege despre nistevirusi din pc-u meu si nici 10 cuvinte nu am zis ca m-a si strigat repede si mi-a zis ca stie ea un site bun. ca si ea a avut probleme din astea. si ma rog si tot ce mi-a zis m-am uitat fix in ochii ei si ea la mine. si ma rog azi am incercat tot sa ma uit la ea mai mult...ma rog ea se mai uita la mine dar cand se uita. era asa o privire mai speciala (ma rog poate-s doar visele mele.laughing dar mie asa m-i se parea) asa si la sf orelor. am avut o problema cu un coleg care m-a suparat tare si ea m-a strigat si mi-a zis sa-l bat laughing ma rog mi-a zis de vreo 2 ori sa fac asta. desigur. nu l-am batut. doar m-am rastit la el. si dupa cand ieseam din sc. mergeam eu cu 2 prieteni si in fata ei statea unu din ei. si ea ea zis. asa m, ai dus sa se dea. iar eu cand am trecut nu mi-a zis nimic ma rog. Mie imi place de ea. dar as vrea niste sfaturi ca nu am chef sa ma fac de rusine. ziceti-mi ce sa fac big grin DOresc sa precizez ca sunt ft timid cu fetele si. va rog sa-mi spuneti ce sa fac. adica. nu stiu dati ex de o situatie care ar trebui sa o creez. ceva de genu FUNDA la un raspuns bun succeswinking

3 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Cauta intr-o pauza sa ramaneti singuri in clasa sau asa ceva, o intrebi ceva despre o materie la care ea se stie mai bine, sa te ajute cu o problema si cand nu mai este nimeni in apropiere o intrebi daca nu vrea sa mergeti la o plimbare sau la un suc.

| BetterThanDrugs a răspuns:

Buna:*
Pai o fataa. stie atunci cand un baiat o placehappy Adica chiar daca voi nu va dati seama e evident.happy
Eu tind sa cred.ca si'a dat seama ca o placi, iar atuncii a inceput si ei sa ii placa de tine.adica numai asa se exiplicaa acele priviri despre care vorbestismug

Incearca.sa ii ceri id'ul( asta daca nu cumva il ai) sI mai bag'o in seama pe mess.la scoala.
Ca tot veni vorba. poti sa intri in vorba cu ea si sa o intrebi ceva legat de site'ul acela cu virusi.laughing ( cred ca este un motiv bun)
+ ca sincer mie ca fata.nu prea imi plac baietii timizi.adica daca baiatul nu face primul pas. fata nu prea obisnuieste sa o facahappy
asa ca eu iti spus sa incerci sa nu mai fii asa timid.si sa iti iei inima in dintibig grin altfel nu see stie daca o vei cuceri vreodata.si poate ti'o fura altulhappy

Incearca sa mai stati afaraa dupa scoala.in pauzee mai tachineaz'o asa putin.dar ai grija sa nu devii prea stresantlaughing
Uita'te si tuu insistent la el.dar cat mai special.zambeste'ihappy
Si fa tot ce crezi tu ca o poate cuceri pe ea.si sa isi dea seama ca o placibig grin
Poate ea, este o fata mai tupeista si daca vede ca o placi poate va face ea primul pashappy

Success:* sper sa te ajute cu cevahappy
te pup:X

| anyb96 a răspuns:

Salut! Eu socot ca ar trebui sa vorbesti putin cu ea(ceva de genul,, Ti'ai facut temle la...") si ii spui ma rog, cind veti fi intre 4 oki(daca veti avea ocazia,dac nu spune-i ca dupa scoala sa-ti explice ceva, si sa o petreci pina acasa) spune'i c o placi, si intreab'o dac si ea simte ceva pentru tine tongue bafta