Cauta intr-o pauza sa ramaneti singuri in clasa sau asa ceva, o intrebi ceva despre o materie la care ea se stie mai bine, sa te ajute cu o problema si cand nu mai este nimeni in apropiere o intrebi daca nu vrea sa mergeti la o plimbare sau la un suc.
Buna:*
Pai o fataa. stie atunci cand un baiat o place Adica chiar daca voi nu va dati seama e evident.
Eu tind sa cred.ca si'a dat seama ca o placi, iar atuncii a inceput si ei sa ii placa de tine.adica numai asa se exiplicaa acele priviri despre care vorbesti
Incearca.sa ii ceri id'ul( asta daca nu cumva il ai) sI mai bag'o in seama pe mess.la scoala.
Ca tot veni vorba. poti sa intri in vorba cu ea si sa o intrebi ceva legat de site'ul acela cu virusi. ( cred ca este un motiv bun)
+ ca sincer mie ca fata.nu prea imi plac baietii timizi.adica daca baiatul nu face primul pas. fata nu prea obisnuieste sa o faca
asa ca eu iti spus sa incerci sa nu mai fii asa timid.si sa iti iei inima in dinti altfel nu see stie daca o vei cuceri vreodata.si poate ti'o fura altul
Incearca sa mai stati afaraa dupa scoala.in pauzee mai tachineaz'o asa putin.dar ai grija sa nu devii prea stresant
Uita'te si tuu insistent la el.dar cat mai special.zambeste'i
Si fa tot ce crezi tu ca o poate cuceri pe ea.si sa isi dea seama ca o placi
Poate ea, este o fata mai tupeista si daca vede ca o placi poate va face ea primul pas
Success:* sper sa te ajute cu ceva
te pup:X
Salut! Eu socot ca ar trebui sa vorbesti putin cu ea(ceva de genul,, Ti'ai facut temle la...") si ii spui ma rog, cind veti fi intre 4 oki(daca veti avea ocazia,dac nu spune-i ca dupa scoala sa-ti explice ceva, si sa o petreci pina acasa) spune'i c o placi, si intreab'o dac si ea simte ceva pentru tine bafta
linarkfts întreabă: