| Danysan a întrebat:

Sall-TPU-Ce sa fac sa scap de un cosmar -Am vise cu o fata care se tot da la mine ce ar trebuii sa-i zic ca sa ma lase in pace? E atat de tupeista de nu are egal -Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| Raiiiisa a răspuns:

Cu mine ai cosmaruri?:O
pentru ca niciuna nu-i mai tupeista decat minebatting eyelashes
laughing)

| Danysan explică (pentru Raiiiisa):

Eu stiuuu -ca sa am cosmaruri cu tine, trebuie sa demonstrezi ca meiti asta laughing,rolling on the floor

12 răspunsuri:
| drogh a răspuns:

Este doar un cosmar. Daca tu poti sa vorbesti cu ea, atunci fa-o. Zii ce te suparalaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sti bancul cu Cosmarul? tongue cand o mai visezi spune-i ca si tu esti fata, asa o sa te lase in pace

| WildDream a răspuns:

Ii zici ca iti plac baietii si o sa te lase in pace. Da pe urma sa nu te plangi ca nu mai are cine sa te termine in vishee hee

| loverboy111 a răspuns:

Daca se intampla si in realitate zii ca nu o placi dar nu cu frumosul ca tot incearca sa se mai dea la tine laughing trebuie sa fi nemilosin cazuri din astea ca sjnt multe care nu te lasa pana nu le zici in fata tare si raspicat de se inchid in camera

| ang31989 a răspuns:

Sa nu te mai gândeşti la asta! Cica visele ar fi reflexiile gandurilor sau evenimentelor zilei dinainte! Aaaa si nu uita ca subconştientul lucrează si cand dormi! happy

| Danysan explică (pentru ang31989):

M-am trezit intr- dimineata nu zic cum -ma treminat nebuna aia.
laughing

| ang31989 a răspuns:

Si ia zi?! Iti cam place visul? Hahahaahah

| Danysan explică (pentru ang31989):

As vrea sa scap de el si nu ce sa fac?

| Victoria275 a răspuns:

WOW saracu de tine. Auzi, pe cat punem pariu ca o placi.
Nu stiu acum, probabil ca te place o fata de la scoala si tu habar nu ai. Bafta! Te pup! Pa, pa!

| BingGBang a răspuns:

Omg! da ce`ti face draga? te violeazza in vis?straight face saracuuulaughing oh go on

| SweetAngel2013 a răspuns:

Spune cu frumosul sa te lase in pace..si daca nu merge asa fa-te cel mai insuportabil om ca sa te lase ea.Dar visele se pot uita..trebuie doar sa nu te mai gandesti.