Poate a avut si ea niste probleme.cine stie.:( Nu de fiecare data poti fi vesel, raspunsurile care le vrei tu le gasesti aici : http://familie-relatii.acasa.ro/......13011.html
Buna.Eu sunt fata si sincera nu prea stiu ce sa zic dar am doua optiuni
1.ori chiar s-a schimbat si chiar te iubeste(desi nu prea cred la felul cum se comporta)
2.ori joaca teatru ca sa te enerveze si sa scape de tine mult mai usor.
Daca vrei sa afli daca te iubeste atunci fai un test afla cat mai multe despre vechiul ei iubit,incearca sa te dai drep el (la telefon, pe mess, pe facebook)sper ca te-am ajutat
Unii nu stiu sa aprecieze o persoana numai cand e pe punctul de a o pierde. Poate atunci si-a dat seama prietena ta ca te iubeste pe tine si nu pe fostul
Poate ca fostul la care se gandea sau la care se gandea un pic mai mult i-a spus ceva gen cum ti-a spus si ea tie ca nu te vrea si probabil ca s-a gandit ca daca el nu o vrea te are pe tine si poate d-asta s-a si schimbat asa mult.
Salut.eu iti spun punctu meu de vedere,tachineazo,te suna respingei(dar pana la urma raspunzi)va intalniti, intarzie unpic(cand apari fi relaxat, tu conduci)cearto(cand trebuie)etc.dar cu simtu raspunderii si finete.da rezultate. daca iti accepta inseamna ca are ceva pentru tine.dar sa nu te obisnuiesti asa