Trebuie să găsiţi mereu lucruri noi de făcut împreună. Caută să-l descoperi şi el pe tine. Ştiu eu, citeşte temperamentul lui şi al tău în funcţie de grupa sanguină, de comportament, zodiacul etc. (e o variantă) acolo poţi vedea ce preferinţe aveţi, pasiuni şi poate te va inspira. Eu nu pot să-ţi împărtăşesc din exerienţa mea pentru ca diferă din mai multe motive. Mediu de viaţă, educaţia, preocupări etc. Dar mai pot să-ţi recomand să calatoriţi în locuri pe care nu le-aţi văzut de mult timp sau niciodată. Faceţi schimb de design, de ambianţă (asta în cazul in care staţi împreună). Faceţi unele schimbări la voi înşivă, obiceiuri etc. Să vă iubiţi mult şi să va respectaţi iar timpul va avea grijă să vă rezerve surprize frumoase ca să nu fie monotonie.
Un biletel picant in buzunarul blugilor, o surpriza cand ajunge acasa.nu ai nevoie de multe lucruri sau multi bani pentru a indeparta monotonia.incercati chestii noi in pat credema asta e amuzanta rau de tot.cel mai important e respectul dintre voi si simtul umorului.cu astea 2-ua nu ai cum sa te plictisesti
Dragă ILoveYou, îţi mulţumesc pentru locul acordat. Eu îţi doresc să ai o relaţie frumoasă în care să nu intervină niciodată monotonia.
Pai nu trebuie sa urmezi nici un sfat...doar fa ce`ti dicteaza inima...sau de umlte ori e bine sa afci ce`ti zice mintea nu inima
Asa este, trebuie să faci ce-ți dictează inima și mintea dar uneori ai nevoie să asculți și de sfaturile celor din jur. Teoretic e ușor să zici așa "Fă ce-ți dictează inima" dar nu-i chiar așa, merge până la un punct însă uneori ai nevoie să ceri părerea cuiva să te îndrume, să-ți fie alături. Ție, caty1xd nu ți s-a întâmplat niciodată sa fi incapabilă să iei unele decizii, sa simți că nu mai ști ce sa faci. Tu le-ai știut mereu pe toate și instinctul tău nu te-a înșelat niciodată? Numai cum ți-a dictat capul și mintea ta ai făcut?
anonim_4396 întreabă: