| PrintsessKa a întrebat:

cine ma ajuta? mi-am procurat un test de sarcine clear blue http://www.google.md/......tp?/imgres
care precizeaza cu exactsie chiar inainte de a veni ciclul cu 4 zile voi cum credeti poate sa arate precis macar cu o zi inainte? ce ziceti de firma si calitatea lor? mersi mult!

Răspuns Câştigător
| AditzaAditsssa a răspuns:

Buna! Din ce stiu eu si din experienta proprie, Clear Blue este unul dintre cele mai bune teste de sarcina de pe piata.L-am folosit si eu de vreo cateva ori, bineinteles inrtotdeauna rezultatul a fost unul negativ.Eu l-am luat pe acesta la recomandarea farmacistei, care de asemenea mi l-a dat ca fiind cel mai bun.Insa nu prea stiu ce sa zic de chestia cu 4 zile inainte, cel mai bine ar fi sa astepti pana in ziua cand ar trebui sa iti vina menstruatia, e mai sigur rezultatul.Plus de asta, pentru un rezultat cat mai corect, iti recomand prima urina, cea de dimineata.Ai putina rabdare si stai calma, intarzierea menstruatiei se poate datora si stresului.Nu vrei sa vorbim putin si pe privat? Lasa-mi un mesaj daca doresti...

0 răspunsuri: