| WindowsOpener a întrebat:

Sall TPU,cred ca ati observat si voi ca majoritatea relatiilor de acum dintre adolescenti (si eu sunt, am 16 ani )se fac mai usor sa zic asa.Si vrea sa intreb de ce baietii mai cu tupeu,sau genul de baieti rai,bad boy,au succes mai mult la fete? Am multe exemple aici din prietenii mei care sunt mai hotarati sa zic asa, pur si simplu "agata "imediat..Eu nu sunt genul asta,sunt mai retras de fel,si nu imi e usor sa vorbesc cu o fata, iar in momentul asta nu am prietena..Credeti ca e normal ca tipii mai cu tupeu,bad boy sa aiba mai mult succes la fete,stiu,conteaza si cum arati,dar cat de urat sa fii,si mai retras. Vreau sa ma ajutati sa imi fie mai usor sa vorbesc cu fetele,cum sa capat incredere. Dau FUNDA, multumesc!

Răspuns Câştigător
| AquaBlue97 a răspuns:

Un barbat trebuie sa stie ce vrea si sa o spuna cu voce tare.
Stai calm fetele care se intalnesc acum cu "bad boy", sunt fetele pe care le vei auzi peste cativa ani cu "Vai Doamne, nu mai vreau o relatie in viata mea, e mai bine singura". Calmeaza-te fetele cu capul pe uneri sunt rare si asteapta imediat dupa colt doar du-te si cautale.

5 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Acei badboys cred ca au si fizicul de partea lor, eu n-am vazut barbat urat dar cu multe fete indiferent de cat de badboy era, cel mai important lucru este aspectul fizic, ma atragi discut cu tine nu ma atragi fug de tine

| Issabelle6789 a răspuns:

Eu sunt fata si pot spune sincer ca noua ne plac acel gen de baieti deoarece sunt tocmai hotarati iar mie chiar imi place un barbat hotarat care se comporta frumos cu mine si care imi dovedeste ca el chiar isi doreste sa fie cu mine.E chiar un sentiment minunat sa te simti dorita de un baiat si de aceea fetele tind mai mult sa fie cu un astfel de baiat.

| Issabelle6789 a răspuns:

Tot ce trebuie sa faci e sa ai incredere in tine, sa fii barbat!

| SaStiiCaAmUitatCumMaCheama a răspuns:

Nu pentru ca e sunt badarani. La fete le plac in special tipii amabili, care le asculta, si chestii, asa ca incearca cu o fata replica asta (la mine chiar a mers): Waw ce pantofi ai, nu vrei sa ii plimbam undeva?

| Krc_Marinela_2000 a răspuns:

Gândește-te ca tu esti cel mai tare si cel mai bun! Nici eu nu am mai mult, sunt fata deci știu ce zic