| Danysan a întrebat:

Sall-TPU-Crede-ti in Suflete Pereche? Realitate sau Nesimtire? In urma cu cateva zile cand inca mai era soare am decis sa ies la o plimbare si sa mai admir fara vreo intentie cateva caprioare.Asa ca am ales destinatie Parcul Herastrau.Toate bune si frumuoase numai ca la un moment dat cum mergeam eu pierdut in lumea mea si admiram cate o forma de relief am observat pe o banca o buburuza care plangea si alaturi de ea mai multi oameni care incercau sa o consoleze.Consolarea (sa zic asa) -nu e ceva foarte obisnuit pentru mine dar fata era atat de trista si ai curgeau pe obrajori lacrimile ca margaritarele, incat m-am decis sa ajut.Sa ajuti e ok dar trebuie sa aflu si cauza -Care credeti ca era? Normal o inselase prietenu cu cea mai buna amica a ei si totul pentru ea se terminase -Tremura pot spune si vb cu sughituri.Am incercat sa fiu mai bland -zic eu, si am intrat cu ea in vb. Incet incet tipa si-a revenit si am ajuns sa vb multe lucruri despre viata ei.Lucruri care nu conteaza asa mult zic eu, cat conta de fapt ca fusese inselata de omu pe care il iubise si caruia i se daruise. Uneori stau si ma intreb daca se merita sa mai iubesti? Nu cred ca o sa uit niciodata fata ei si zbuciumul de la ea din Suflet.Din vb in vb am facu-to sa isi schimbe starea in una mai ok, ba chair sa mergem si la o plimbare care sa nimerit tocmai intr-un apus Minunat. Ceea ce urmeaza e ceva ce nu pot sa imi descriu si stau si ma gandesc daca sunt un nesimtit sau de fapt ar trebuii sa imi urmez Inima.In acel apus minunat buburuza, m-a intrebat daca ma poate stange in brate deoarece zicea ea, are o amintire minunata cu fostul si ar ajuta-o sa ai faca ziua mai frumoasa.Ok am zis eu -In gandu meu de ce nu? laughing. Problema ea ca acea imbratisare a tinut cam vrea-o 30 de minute timp in care nu a mai scos nici un sunet dar simteam cum ai curg lacrimile siroaie.Daca am vazut ca situatia e cam naspa am zis sa fiu mai finut si am mangaia-to si eu mai cu tandrete.Ceea ce a urmat m-a facut sa raman mut. Buburuza m-a privit in ochi, a zambit dragalas si mia- spus sa nu zic nimic ci doar sa traiesc clipa. Cred ca a fost cel mai frumos sarut care l-am primit in viata mea.Am realizat atunci ce insemna sa te iubeasca o fata cu adevarat -aiurea ca iubirea nu era pentru mine...O fata care te iubeste din Suflet saruta din Suflet...WOW am zis doar si apoi am pasit mai departe pentru ca simteam ca sunt Magar.Sa fi gresit oare? Sau nu? In seara aia am mai vb ceva apoi pentru ca se facea tarziu i-am ceurt nr de tel si ne-am despartit.Ideea e ca im momentu in care a plecat parca a luat si o jumatate din Sufletu meu cu ea.Nu m-am simtit niciodata asa.Ma gandeam ce e cu mine -parca pusese pastile in acel sarut.Acum stau si ma gandesc la ea, nu pot sa o sunt pentru ca nu e vb de Tupeu aici ci de Respect dar simt ca nu pot fara ea.Ce sa fac? Fata care plangea cu lacrimi de margaritar mia rapit o parte din Suflet.

Răspuns Câştigător
| LoveAngel223 a răspuns:

Wow...pai daca e adevarat sa stii ca e o poveste draguta.Da, cred in suflete pereche.Realitate sau nesimtire? ..pai poti fi si nesimtit de realist...totusi uneori nu e prea ok sa iei prea in serios realitatea, adica sa fi prea realist.De ce sa fii gresit? daca fata a cerut-o nu vad unde e greseala ta.Mie una mi se pare deja depasita faza cu am numarul ei/lui de o zi deci nu o pot suna, e aiurea, cand simti nevoia sa vorbesti cu ea o suni, daca nu vrea sau nu poate vorbii iti va spune..sau vei simti tu.

| anonim_4396 a răspuns (pentru LoveAngel223):

Nu ti-ai dat seama ca este un copy/paste? laughing

| LoveAngel223 a răspuns (pentru anonim_4396):

Se pare ca nulaughing)

| anonim_4396 a răspuns (pentru LoveAngel223):

winking kiss

| Danysan explică (pentru anonim_4396):

Ba ia da-te in pixu meu de-Om nebun si derbedeu laughing
Ce ai cu mine mereu?laughing
Ori esti frate cu Vadim sau cu nebunu de Putin laughing
Esti mai rau de cat o soacra -Ioghi-taica -las-o Balta!

Ma acuzi de Plagiat...
Uita-te esti unicat si la pro si figurat.
Stai la tine in padure si culege multe mure :-p
Nu mai sta pe TPU ca te bate taica-tu laughing

Eu nu fac Copy si Nici Pastehappy
Tot ce scriu e-Realitate!
Tu creezi poezioare pe cand eu Creez Romane laughingrolling on the floor:-P
Tu esti cel cu Rimele pe cand eu cu Operele:-P.

Tot ce scriu e pe moment!
Yoghi amice da la Drept :-p
Unele-s realitate- altele imaginate...
Ba chiar unele's visate...

| Danysan explică (pentru LoveAngel223):

Nu e real ceea ce am scris doar pura imaginatie dar nu e copy paste oricum..Totusi nu m-ar deranja sa se intample asa ceva odata laughing

| anonim_4396 a răspuns (pentru Danysan):

ce latura feminina ai laughing ale dracu multi conturi rolling on the floor

| Danysan explică (pentru anonim_4396):

happy-Cine a zis ca sunt baiat rau aaa laughing))?

| anonim_4396 a răspuns (pentru Danysan):

Eu sustin ca nici fata rea nu estiwinking

15 răspunsuri:
| h3r a răspuns:

sad
Dacă ea a făcut să nu mai doară urechea...păi mă supăr...

| Danysan explică (pentru h3r):

Te superi happy...Eu zic ca nu ai motivelaughing.Era doar fata din imaginatia mea care imi distragea atentia de la durerea nasoala de Ureche ...Si oricum apare o intrebare -Oare cu cine semana Oare?-Ca nu am descris-o "-p!

| h3r a răspuns (pentru Danysan):

Ghici! Dar eu știu!

| Danysan explică (pentru h3r):

Hmmm laughing

| unknøwn a răspuns:

Dramatizezi ca o fată.
Grow up girl!

| ang31989 a răspuns:

E reala povestea?

| Danysan explică (pentru ang31989):

Doar imaginatia mea -Am scris asta intr-un momet in care ma simteam tare naspa -ma durea urechea de imi vene sa sar pe pereti -Si am dat frau liber sa zic imaginarului! Uneori cand ma simt aiurea creeze tot felulu de mini-povestioare -Inca nu am ajuns la pragul de a creea romane laughing.