| buji10 a întrebat:

cum aflu daca o fata m-a iubeste..este o fata in clasa la mine nu este timida are curaj si cateodata cand mai stam ma ia in brate este ceva normal sau inseamna ca ma place? cat mai multe raspunsuri! FUNDA

PS:si eu o plac pe fata

Răspuns Câştigător
| Nicoll3 a răspuns:

Toate adolescentele fac asa, crede-ma. Stiu din propria experienta. Spui ca nu e timida si ca are curaj. Sunt multe fete de genul asta, iar cand vine vorba de baieti atunci devin cele mai timide si retrase. Poate nu are curajul indeajuns sa-ti spuna ca te place, asa ca fa tu primul pas, ca doar esti baiat! Invit-o la un suc, de exemplu, si incearca sa te apropii de ea si asa o sa aflii daca te place sau nu. Sper ca am fost de ajutor happy!

5 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Fata te place dar asteapta de la tine dovada ca esti un baiat matur, care stie ce doreste.

| Konata a răspuns:

Nu cred ca e nimic serios insa trebuie sa te convingi intreband-o pe ea. Toate ftele fac asa, mai ales in perioada adolescentei.

| AngelWhite99 a răspuns:

Te place, primul semn clar pe care ti la dat este stransul in brate:cea ce inseamna ca vrea sa o arate dar nu stie cum sau ii e frica, asa ca se exptima cum poate.

| 1000bodies a răspuns:

Depinde de fiecare fata acum. Ea s-ar putea sa fie genul care asteapta ca baiatul sa faca primul pas.
Iar despre luatul in brate... Nu are rost sa te amagesti. Poate o face doar prieteneste. Asa ca du-te si intreab-o daca simte ceva pentru tine.
If you never try, then you'll never know.

| buji10 explică:

Acum un an nu stiu ce sa zic era mai apropiata de mine numai cu mine vorbea dar si acum la fel vorbim mai mereu in timpul orei, si nu numai odata m-a imbratisatstraight facestraight face ce inseamna ma iubeste? daca o sa o intreb daca vrea sa fie iubita mea si zice nu?/crying vreau raspunsuri