| xCockTail a întrebat:

.. Cum as putea sa fac sa pot vorbi cu o fata care nu o cunosc pe Facebook, nu stiu ce sa vorbesc cu ea, nu prea stiu sa vb cu fetele le spun cf si după mă blochez si nu stiu ce sai mai sun sad ajutatima varog
dau fund

5 răspunsuri:
| madyddd a răspuns:

Lasa lumea virtuala, prietene si iesi putin la realitate.

| TeckTonik997 a răspuns:

Spune-i ca ti se pare ca o cunosti ca iti suna cunoscut numele intreab-o de unde este, ce liceu/soala, hobby, chestii de actualitate, muzica, filme

| justsummer a răspuns:

Poti sa-i complimentezi poza de profil dupa poti spune am vazut ca mergi des in x loc poate ne intalnim o data pe acolo. De obicei dupa prima intrebare de dupa ce faci conversatia merge de la sine daca ea insa este expeditiva nu mai incerca pentru ca vei deveni cicalitor si cel mai probabil te vei alege cu un, block.

| Andreigalati12 a răspuns:

In primul rand unei fete nu o intrebi ce face in modul asta: cf? ci in felul asta: ce faci? o poti intreba cati ani are, la ce liceu/scoala este, ce ii place sa faca in timpul liber etc... va gasiti voi un subiect comun si vorbiti. Si nu o bate la cap incontinu cu mesaje, nu o sa-i placa laughing

| Capitanu_Claudiu_1976 a răspuns:

Sall! daca converseaza cu tine e ok! fii sigur ca te place nu si-ar pierde timpul aiurea..in plus faptul ca te blochezi e normal pentru ca o placi! Eu zic sa va intalniti pur si simplu daca se poate e mult mai natural si va fi bine vei vedea! ps: sigur te place retine asta!