Adica ca mine ...nu-mi place cand sunt luata pe ocolite de-aia te fac din 2 vb pentru ca nu zici ce vrei rele si tupeiste dar sttim ce vrem un bad boy al nostru ...crede-ma ca noi astea rele cum zici tu avem si noi latura noastra sensibila si niciuna nu-i la fel dar iti sugerez sa zici ce vrei eu asta vreau de la un boy nu sa ma ia pe ocolite, nu-mi place asa ca atunci cand incepe sa se fofileze pe langa tine te plictisesti si ii dai replica
Tot la fel, prin Tupeu si rautate, cred ca v-a intelege de la sine ce ai de gand! Depinde si de fata, NU o poti caracteriza doar prin 2 adjective! bafta!
Cu tupeu si daca incepe cu mistouri... e cam naspa exerseaza replici cu prietenii. Eu asa mai fac cu iteentie sau cand se aduce vorba de ceva amuzant si am ocaIa sa ii dau maxim si daca iti zice sa zicem "ai cautat mult pe net vorbele astea" tu poti sa te auto batjocoresti ca sa se bage in vb cu tine adica ceva gen cam 1 ora de ce dar poate sa rada si sa plece ori poti sa ii dai replica:nu ca nu sunt ca tine crezi ca nute-am vazut cand foloseai replici de pe net? dar dupa aia iese o cearta sigur ca ala nu se potolesc usor. Gen cj faza din satana cartoons cum zice unu tot'cu c---ele tele in gura ai ramas. Dupa aia replica: doar la figurat ca la propiu sunt in gura lu maicata si ghiciti ce zice primul dupa : asa m--e nu mia mai dat decat dumnezeu cand m-am nascut. Cam asa e cu replicile. Greu sa ii dai m--e mai mare decat i-a dat dumnezeul cand sa nascat dar toti care aur se p-sa pe ei de ras