| alindragos322 a întrebat:

cum situ daca o fata ma place eu o iubesc mai mult decat ori ce pe lume sunt in clasa a 4-a dau funda!

Răspuns Câştigător
| Allergikaa a răspuns:

Fetele mai mici de obicei se bucura de fiecare gest pe care il faci. Ai putea sa dai o flooare ca tot e primavara sau sai desenezi o inimioara pe tabla cu numele ei in centru, dar ai grija sa nu mai fie nimeni in jur cand faci asta pentru ca asas fetele mai timide si ar putea sa te refuze daca mai e cineva care ar puteao intimida. Sper ca tziam fost de ajutor. Si sa stii ca dragostea nu are varsta poti iubi si acum si peste 20 de ani la fel. SUCCES:X!

9 răspunsuri:
| SMarius a răspuns:

O sa vezi cu timpul ca nu e a 9-a minune a lumii! acu, scrie-i un biletel, o scrisoare frumoasa in care sa-i spui sentimentele si intentiile tale... apoi i-ai un trandafir si oferail! pupici, roseli si toate alea.bafta!laughing))

| dragos9234 a răspuns:

Eu nu cred ca tu o iubesti pe ea, incearca sa faci diferenta dintre a iubi si a fi indragostit, sunt doua lucruri diferite, a iubi inseamna ca esti dispus sa iti dai viata pentru ea fara nici o ezitare, cea ce cred ca nu este cazul tau.

| Speed2000 a răspuns:

Eu iti sugerez sa lasi iubirea de o parte laughing! Si cum a zis si dragos...e o diferenta intre a iubi si a placea o fata
!big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

AWW, net in clasa a 4a.
Lasa-l incolo de calculator ca o sa ai timp mai incolo, nu iti strica copilaria cu el.

| denismaria92 a răspuns:

Ba. De varsta ta ma jucam mario pe terminator.

| bzl a răspuns:

Pe clasa a 4a ma jucam cu puta in nisipstraight face

| Adelyn24 a răspuns:

Mda nu-ti strica copilaria cu ea caaa... mi-as fii dorit sa fiu copil din nou sa am timp. acum tot ce trebuie sa fac sunt teme!

| Crucified a răspuns:

Mdea. Mai ai şi poza lui neluL la avatar. laughing

Răspuns utilizator avertizat