Buna! El chiar nu a facut bine:O adica a vazut ca nu esti proasta si nu te poate fraierii sh a intors pagina.TU ai facut bine ca ai pus punct.Adik e clar ca nu mai avea ''chef de tine'' si te evita. Poate ca el vroia sa o tina asa pana cand te saturai sa il mai suni sh integeleai ca numai sunteti impr...Capu` sus! Sunt baieti o gramada:o mai multi decat crezi te asigur Sh mult mai buni decat el
Bafta:*
Tu ai reactionat bine, ti-ai facut "datoria", ca sa zicem asa. Il iubesti iar asta se vede. Dar am impresia ca i-ai ramas in suflet ca "sora", prietena foarte buna si d-aia isi permite sa faca asa. Probabil s-a gandit bine, vrea sa fiti doar prieteni si nu stie cum sa iti spuna. Incearca sa nu il mai cauti, sa nu ii mai dai niciun semn. Asteapta sa vezi daca te baga el in seama si sub ce pretext. Asa vei vedea in ce plan (amoros sau amical) poti incadra relatia voastra. :*
Da ai reactionat bine, parerea mea, el isi cam batea joc de tine si mai ales ca ca nu ti'a raspuns la mesajele acelea iar la asta cu la multi ani ti'a rasp arata lasitatea lui si faptul ca in loc sa te intrebe dc sa va despartiti sau sa insiste sa va impacati, sa-ti ceara scuze a ales sa iti spuna ca daca asa vrei inseamna ca nu prea tinea la tine si ca nu a pus suflet in relatia dintre voi :d sper ca te'am ajutat, afta
Pai din cate mi-ai povestit,el a inceput sa-si piarda interesul pentru tine,nu il mai interesa de tine,si probabil de aia nu o avut nici o reactie,poate nu mai simtea ceva special pentru tine,crede-ma ca si am patit ceva asemanator, si el a povestit prietenului tot iar prietenul lui mi-a spus ca nu mai simtea nimic si de aia nu o reactionat, asa poate sa fie si in cazul tau...desi pe tine poate te-a durut ca nu a reactionat,dar el ti-a aratat ce simte pentru tine, daca tinea la tine facea tot posibilul sa va impacati si sa iti fie tie bine, sa nu va mai certati etc... sper ca am putut sa te ajut:*>
"owidel" eu cu ce am gresit ca m.am desp d el?
nu e normal sa ma satur sa vad ca se poarta asa si eu sa tin foarte mult l el?
Eu cred ca ar trebui sa vb cu el fata-n-fata sh atunci o sa lamuresti tot:Opoate ca era suparat patise ceva nu stiu... oricum pacat ca va despartit(o perioada)va statea bine impr
Oare te-ai gandit ca acel om deja s-a pictisit de tine? sau a gasit pe alta dupa care alearga? tu esti rezerva acum ii e bine fara tine si de asta face asa peste ceva timp te va cauta cu texte "stiu ca am gresit imi pare rau nu se va mai intampla ". sa ii dai cu ignore nu merita atentie
Pai cum sa rămână.vbm in fiecare seara pana târziu eu normal k regret k ne.am desp.si ieri l.am întrebat daca vrea sa ne împacăm [ca am auzit k ink tine l mine, de la cel mai bun prieten al lui] si mi-a zis ca nu acum si am vrut sa.l intreb "atunci cand?" dar am fost prea distrusa de rasp lui si i-am inchis trebuie sa ma sune putin mai trz sper da.mi id.u tau si vbm mai multe:*
beausingurlamasamea întreabă: