| Zozoleparfumath a întrebat:

big grin, avand in vedere ca se cam apropie ziua indragostitilorbatting eyelashes, fetelorrr big grin ce cadouri le oferiti iubitilor vostri? dati-mi si mie catvea idei va rogbatting eyelashes :** in prima faza m-am gandit la 100 de motive pentru care il iubesc, dar nu sunt sigura, oricum inca ceva pe langabig grin. Dau fUnda! :* Va pup

Răspuns Câştigător
| Ruxxy a răspuns:

E frumos si un ceas sau un fular... dar astea se iau de ziua lui de nastere. Fiind ziua indragostitilor, trebuie ceva mai romantic. Ai putea sa ii imprimi o poza cu voi pe o perna in forma de inima, sa faci un tablou cu voi, un breloc cu poze cu voi sa isi aduca aminte de tine oriunde ar fi. Eu i-am facut iubitului meu astfel de cadouri si a fost incantat, acum si eu am ramas in pana de idei laughing Dar sper ca pe tine te-am ajutat, te pup.

2 răspunsuri:
| Allex7 a răspuns:

Noi baietii nu prea avem pretentii (un ceas, un breloc, un fular cu barcelona laughing ) conteaza sa fie iubire pura atat nimeni nu doreste altceva decat o iubire sincera si frumoasa

| lucjke a răspuns:

Eu sincer as prefera 100 de shot-uri de tequilla. big grin On : important e sa va simtiti bine impreuna; nu conteaza codourile.